Kategoriler
Yaşam 21 Nisan 2026
AnasayfaYaşam › Haber
Yaşam

THY, taşkınlık çıkaran Rus yolcuyu uçaktan indirdi

THY'nin tarifeli seferiyle dün akşam saat 19.45'te Moskova'dan İstanbul Atatürk Havalimanı'na gelen O.N ve M.P. adlı Rus yolcular, transit olarak Bahreyn'e gitmek için bindikleri TK-778 sefer sayılı uçakta olay çıkardı.

Haber Merkezi 11 Ocak 2016 08:49 1

İddiaya göre, aldıkları alkolün de etkisiyle uçaktaki diğer yolcuları rahatsız eden ve bazı yolculara el işareti yapan Rus yolcular, bütün uyarılara rağmen taşkınlıklarına devam edince uçağa polis çağırıldı.

Polis ve yer hizmeti şirketi görevlilerinin eşliğinde uçaktan indirilen Rus yolcular, Dış Hatlar Terminali Güvenlik Büro Amirliği'ne getirildi. Burada bir süre bekletilen yolcuların Moskova'ya geri gönderilebileceği belirtildi. Olay üzerine THY'nin TK 778 sefer sayılı Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı gecikmeli olarak saat 22.37'de Bahreyn'e uçtu.

Paylaş
Etiketler