Tük halkının inanılmaz Demokrasi çıkarması!

Büyük bir coşkuyla kutlanacak olan 'Yenikapı Demokrasi Şöleni’ne inanılmaz sayıda katılım oluyor. 5 milyon kişinin gelmesi beklenen mitinge 500 sanatçı katılacak.

Haberler 03.08.2016 - 14:29 Son Güncelleme : 03.08.2016 - 14:29

15 Temmuz darbe girişimi sanat dünyasını da birbirine kenetledi 7 Ağustosta, demokrasi nöbetlerinin 24. günü, Yenikapıda tarihi bir organizasyonla taçlanacak. Polat Yağcı organizasyonuyla aralarında sanatçı, sporcu ve müzisyen bulanan 500 ünlü isim, teknelerle Yenikapıya çıkarma yapacak! Ünlüler için dev bir operasyon düzenleniyor. 5 milyon kişinin katılması beklenen dev Yenikapı Demokrasi Şöleni Türkiyenin en büyük sanatçı buluşması olacak. Davetliler olası trafik yoğunluğu sebebiyle Bebekten deniz yoluyla alana götürülecek. Tekneler, ünlü isimleri direkt olarak Yenikapıda kurulan sahnenin arkasındaki özel bölüme indirecek.

Polat Yağcı konu için şu açıklamalarda bulundu

Sanatçılarımızın birçoğu, bu önemli gün için alınan konserlerini erteledi, seyahat planlarını iptal etti. Eminim halkın takdirine mazhar olmuş sanatçılarımız bu tarihi güne eksiksiz katılacaktır Gün birlik olma, daha çok çalışma günü. Bu halk bunu fazlasıyla hakkediyor

(Akşam)

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır