Kategoriler
Yaşam 09 Mayıs 2026
AnasayfaYaşam › Haber
Yaşam

Tunceli'de sızan 4 PKK'lı yakalandı

Tunceli'de güvenlik birimleri ve adliyeden elde ettikleri bilgileri, PKK'ya sızdırdıkları iddiasıyla 4 kişi yakalandı.

Haber Merkezi 11 Aralık 2019 00:51 1

Tunceli Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü bir soruşturma kapsamında, uzun süredir teknik ve fiziki takipte olan M.Y, E.T, E.D. ve B.D. hakkında, adliye, bazı kamu kurumları ve güvenlik birimlerinden elde ettikleri gizli bilgileri, terör örgütü PKK'ya sızdırdığı iddiasıyla gözaltı kararı verildi.

DÖRT KİŞİ YAKALANDI

İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, zanlıları adreslerine düzenlenen operasyonla gözaltına aldı.

Sorgulanmak üzere jandarmaya götürülen zanlılardan E.T, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Tunceli Adliyesi'nde memur olarak görev yapan M.Y. ile diğer 2 zanlının ise jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Paylaş
Etiketler