Tüzmen-Ayaydın kavgası

Ayaydın’ın oğlu Gökhan Ayaydın, Sheraton Oteli’ndeki düğünde Tüzmen’i, kafa ve yumruk atarak yere düşürdü.

Haberler 10.06.2012 - 10:16 Son Güncelleme : 10.06.2012 - 10:16

Ailesine hürmet sundum

Tüzmen, bir ay önce İstanbula gitmek üzere geldiği Esenboğa Havalimanında uçağı beklemeye başladı. Bu sırada VIP salonuna, Dış Ticaret Müsteşarlığındaki yolsuzluk iddialarını içeren, El Tüzmen isimli kitabı yazan Ayaydın geldi. Ayaydın ile Tüzmen arasında başlayan tartışma araya girenlerin çabalarıyla önlendi. Ancak tartışma uçağa gitmek için bindikleri VIP otobüsünde tekrar başladı ve iki siyasetçi yumruklaştı. Olayın ardından Ayaydın, Küfürler etmeye başladı. Üzerime çullandı. Yumruklaşmalar oldu. Ambulans gelmedi, doktora da gitmedim dedi.

Tüzmen ise, Başta kendisine olmak üzere validesi ve ailesine hürmetlerimi sundum. Daha sonra ayrıldım, uçağa bindim. Kendisinin ayağı kayıp düşmüş herhalde. Kaşını patlatmış diyorlar, bilemiyorum. Olabilir, geçmiş olsun diliyorum ifadelerini kullandı.Tüzmenin oğlunu pistte dans ederken, Babana hürmetlerimi sundum diyerek tahrik ettiğini belirten Ayaydın, Milliyete şunları anlattı:

Meğer oğlum ve gelinim pistte dans ederken, Tüzmen bir hanımı dansa kaldırıyor ve yanlarına geliyor. Bir süre önce ettiği yakışıksız ifadeyi oğluma söylüyor; Babana hürmetlerimi sundum diyor. Tahrik ediyor açıkçası. Oğlum dayanamıyor, tartışıyolar ve bir kafa atıyor. Sonra iki üç yumruk atıyor. Tüzmen yere düşüyor. Kavgayı hemen ayırıyorlar. Tüzmene ilk yardım hemen orada yapılıyor. Sonra ayrılıyor. Tüzmenin üslubu çok çirkin. Yaşananlar da çok çirkin. Olmaması gereken bir olay. Çok üzüldüm.

Tüzmen de Milliyete yaptığa açıklamada, Ayaydın ailesinin bu saldırıyı planladığını iddia etti. Tüzmen, Baba dışarıda arabada bekliyor. Oğlu ise ben dans pisti merdivenlerinden çıkarken arkadaşlarıyla birlikte üzerime atıldı. Kafa attı. Birlikte yere yuvalandık dedi.

MİLLİYET

Ana Sayfaya Git