Vahşet!

Metruk evde yüzü parçalanmış şekilde kanlar içerisinde bulunan 8 yaşındaki çocuk hastanede öldü. Muhammed Veli Dümaz isimli çocuğu gören kişi, gördüğü dehşet verici manzarayı anlattı.

Haberler 23.01.2020 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çnar ilçesinde yüzü feçi ekilde parçalanm olarak ar yaral bulunan 8 yandaki Muhammed Veli Dümez adl çocuk hastanede yaamn yitirdi. Küçük Muhammedi ilk gören ki=i olan Veysi Ta yaadklarn anlatt.

YÜZÜ PARçALANMI

Alnan bilgiye göre, çnar ilçesinin krsal Baalan Mahallesinde oturan Muhammed Veli Dümez (8) önceki gün akam kayboldu. Mahalle sakinlerinin arama çalmas sonucunda Muhammed adl çocuk, saat 22.00 sularnda metruk evde yüzü feçi ekilde parçalanm ar yaral olarak bulundu. Ailesi tarafndan Bismil Devlet Hastanesine kaldrlan Muhammed burada yaplan tüm müdahaleye ramen kurtarlamayarak, yaamn yitirdi.

MUHAMMED GÖREN ANLATTI

8 yandaki Muhammedin cansz bedenini ilk bulan ve çocuun days olduunu belirten Veysi Ta, yeeni Muhammedi bulmadan önce köyün her tarafn aradklarn ancak bir türlü bulamadklarn ifade etti. Arama esnasnda köyün harabesine de ifade eden Ta, harabe eklinde olan bu yapnn içinde ahr gibi bir bölmede yeenin cansz bedeni ile karlatn söyledi.

BÖYLE BR VAHET GÖRMEDM

Yeeni ile karlat ilk an anlatan Ta, Benim karlatm bu vaheti ne bir insanolu yapabilir ne de bir hayvan. O kadar büyük bir vahet ki hayatmda ilk defa böyle bir ey görüyorum. Sadece ben deil onu bu durumda gören bütün köylüler ilk defa böyle bir ey ile karlatklarn söylüyorlard. dedi.

Veysi Ta, son unlar söyledi: Olay günü saat 10.00a kadar babasnn ilettii bakkaldaym. Babas onu saat 10.00da gönderdikten sonra artk nereye gittiini bilmiyoruz. Yaklak 45 dakika sonra ortalkta olmadn fark ediyorlar.

Ana Sayfaya Git