VİDEO - Pazartesi gününe dikkat

Ülke genelindeki sıcak hava dalgasının önümüzdeki günlerde etkisini arttırması bekleniyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son tahminlerini paylaştı, raporda pazartesi gününe dikkat çekildi. 

Haberler 17.08.2024 - 13:18 Son Güncelleme : 17.08.2024 - 13:18

Meteoroloji son raporunu paylaştı, hava sıcaklıkları pazartesi gününden itibaren 4 ila 8 derece artacak. Özellikle Doğu Anadolu Bölgesinde yer yer 40 dereceleri bulacak sıcaklıklar bekleniyor. Kıyı kesimlerde ise sıcaklıklar mevsim normallerinin 1 ila 3 derece üzerinde seyredecek.

Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinde yağış bekleniyor. İç ve doğu kesimlerinde mevsim normalleri altında hava sıcaklığı sürerken Akdeniz ve Egede yüksek sıcaklık bekleniyor.

Hava sıcaklıklarının pazartesi gününden itibaren kuzey, iç ve doğu kesimlerde artacağı tahmin ediliyor. Buna göre, gelecek hafta boyunca hava sıcaklıklarının Marmara Bölgesinin güney kesimleri, İç Ege, Akdeniz Bölgesinin iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz Bölgesinin iç kesimleri ve Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kuzey kesimlerinde mevsim normallerinin 4 ila 8 derece üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git