Yolcu, minibüs şoförünün kulağını ısırarak kopardı

Hatay'da bir yolcu, tartıştığı minibüs şoförünün kulağını ısırarak kopardı. H.T. adlı şahıs, çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı.

Haberler 31.07.2024 - 10:14 Son Güncelleme : 31.07.2024 - 10:14

Erzin ilçesinde minibüsçülük yapan Şefik Vural, saat 16.00 Erzin-Adana seferine çıkacağı esnada aracına son anda bir yolcu bindi. Yolcudan ücretini vermesini isteyen Vural, al lan cevabına tepki gösterdi.

Yolcuya hayırdır diye soran Vural, küfürlerle karşı karşıya kaldı. Duruma kızan H.T. isimli şahıs, Vurala saldırarak yaklaşık 9 yerinden ısırdı ve darp etti. Boğuşma esnasında kulağı kopan Vuralın yardımına meslektaşları yetişti.

Adanada gittiği hastanede kulağı dikilemeyen Vural, 10 gün sonra yeniden ameliyat olacak.

Olayı gerçekleştiren şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanırken aynı şahsın birkaç gün önce de başka bir vatandaşı yüzünden ısırdığı ve 5 dikiş atıldığı öğrenildi.

Elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu

Minibüs şoförü Şefik Vural, kulağının bir kısmını koparan şahsın cebinden düşen parayı da aldığını belirterek, Adanaya saat 4te seferim vardı. 5 dakika kala arabayı çalıştırdım, hareket etmeden önce bir kişi daha geldi. Kapıyı açtım ve Adanaya gideceğini söyleyerek bindi. Ücreti sorduğumda al lan diyerek parayı verdi. Ben de hayırdır deyince küfür etti. Boş bulunduğum anda çok süratli şekilde yumruk attı. Ondan sonra üstüme çullandı. Vücudumun 8-9 yerinden ısırdı ve yumrukladı. Kulağımı ısırarak kopardı. En sonunda arkadaşlarım geldi. Arkadaşlarım aşağı indirirken benim elimdeki para düştü, o parayı da alıp cebine koydu. Kameralarda kayıtlı, sonuna kadar davacıyım dedi.

Erzin Minibüs Kooperatif Başkanı Caner Erçökük, meslektaşına yapılan saldırıyı kınayarak, Olayı yatıştırmaya çalışsak da Şefik Vural isimli şoför arkadaşımızın kulağı kopuyor. Isırarak kulağını koparıyor, şoförün kafasını direksiyona vuruyor. Hastanede kulağı dikemediler, Adanaya gitti orada da zaman geçtiği için kulağı dikemediler. 10 gün sonra kulağından ameliyat olacak. Arkadaşımız bu talihsiz olayı yaşadı dedi.

Ana Sayfaya Git