DİYARBAKIRSPOR BU ŞEHRİN EN DEĞERLİ EMANETİDİR
Eklenme: 7/17/2024 12:00:00 AM

Diyarbakirspordaki sesizlik can sıkıyor. Sezon bitti diğer takımlar çalışmalara başladı.transferlerini önceden istediği futbolcularla anlaşma yaptı .Diyarbakirsporda henüz ne yönetim hakkında hemde sportif açıdan bir açıklama yok.

Diyarbakırspor sevenler bir an önce bu kaos ortamının bitmesini ve gerekli açıklamaların yapılmasını bekliyorlar.Geçen sezon şampiyonluğa oynayan takımlara karşı başarı sağlamayan ve ligi 3.sırada bitiren Diyarbakırsporun bu yıl 3.lige çıkması lazım Gelecek sezon ligi 2. Sırada bitiren takımların play of oynama şansı var.

Yönetimde devam edecekmi yoksa kongre kararımı alacak eğer devam edecekse elini çabuk tutmaları lazım hedeflerinde şampiyonluk varsa taraftarlar ve sevenleri bu konuda bir açıklama bekliyorlar. Her yıl ayni hatalar yapılıyor. Hem transfer konusunda hemde yönetim konusunda başkanın etrafında yanında iyi bir yönetim olmadi başarı işi bilen iyi bir ekiple gelir.

Tarihi geçmişi mazisi başarılarla dolu olan bir takımın birden bu şehirden dışlanmasını ve desteğin çekilmesini kaderine terk edilmesini kabullenemiyoruz kabulde etmiyoruz. Diyarbakır halkı çok vefasiz olmuş Diyarbakirspora karşı bu şehrin ilk kurulan profesyonel takım.i olma özelliğine sahip olan ve yönetimsel hatalardan borç batağına giren Diyarbakırspor birdaha kendine gelemedi gelmesi için kimse yardım etmedi

.Herkes bitmesi için işbirliği yaptı. Yabancılara lafım yok bu şehre sonradan gelenlere lafım yok ya Diyarbakırlı olanlara ne demek lazım takımımıza sahip çıkın yazıktır başka Diyarbakırspor yoktur.ve bir dahada gelmez tekrar eski günlerine dönmesi için herkes sahip çıksın.

Her sezon BAL liginden çevre illerin ilçe takımlarını profesyonel liglere yolcu ediyoruz .Yapılan yanlış transferler nerde işi bitmiş jübile yapan adamları kurtarıcı diye transfer ediyorlar.Bal ligi çok sert bir lig belki diğer üst liglerden daha sert geçiyor.Yapilan transferler ona göre yapılmalı işi bilen iyi bir yönetiminde olması şart

Diyarbakırspor Diyarbakır şehrinin ismini taşıyan ilk ve tek takımıdır bizim için çok değerli olan bu takıma sahip çıkmak lazımdir. Destek olmak lazım eski günlerine dönmesi için herkes sahip çıksın kadim şehrin kadim takımı Diyarbakirsporu şehir özledi sahiplenmek her Diyarbakırlının görevidir.

Alt yapısı olmayan takımlar batmaya yok olmaya mahkumdur. Sağlam temeller üzerinde durmayan geçici başarı peşinde koşan bütün takımlar tarihin karanlık sayfalarında yok oldular. Tıpkı Diyarbakırspor ve bütün anadolu takımları gibi önce alt yapı tesis sonra sportif başarı başarı sonradan kendiliğinden gelir.