SAYIN VALİMİZDEN BIR RİCAMIZ VAR
Eklenme: 8/21/2024 12:00:00 AM

Pazartesi günü Diyarbakırda muhteşem bir gece ve gün yaşandi TFF başkanı ibrahim Ethem Hacıosmanoğlu ve ekibi Diyarbakırdaydı ve olumlu izlenimlerle Dıyarbakırdan ayrıldılar.

Bu Diyarbakır şehrinin tanıtımı acısından iyi oldu. Diyarbakırda bir takımın 1. Ligde olması tabiiki iyidir. Şehrimiz için iyidir.Bu kentimiz için büyük bacasız bir fabrikadır. ve reklamdır.Bunu en iyi şekilde kulanmak lazımdır. Şehrimizi Türkiye ve dünyaya tanıtan büyük bir penceredir.

Bunu İstanbulspor cephesi ve gelen misafirler ve TFF nin ekibi gayet güzel şekilde ifade etiller. Buda bir Diyarbakırlı olarak bizleri çok memnun etti .Diyarbakir tarihi kültürü misafirperligi ile tarihi kültür mirası ile çok önemli bir şehirdir. Diyarbakır yeni stadyumunda her şey güzel olmuş var sistemi teknik elektronik trübün düzenlemeleri iyi bir ambians bırakmış.

Fakat sahadaki zemin bu güzellikleri gölgesinde bıraktı. Maç boyunca bırakın futbolu futbolcular ayakta kalmak için çok çaba harcadilar .Bu sahada futbol oynanmaz oynanması risklidir acilen sahanın bakıma alınıp iyileştirilmesi lazım yoksa 2 maç sonra bu saha tamamen biter yazık biz burda kimseyi eleştirmiyoruz sadece gördüğümüz eksikleri söylüyoruz. Ve en kısa sürede Diyarbakır yeni stadyumun iyi bir zemininde seyretmek istiyoruz.

Gelelim Diyarbakirin yeni valisi sayın Murat Zorluoğlu na öncelikle yeni görevi ve yeni şehrin hayırlı olsun sayın valim . Sporun beşiğinden içinden gelmiş (Trabzon ) bir kişi olarak Diyarbakırsporu mutlaka biliyordur. 11 yıl Super Ligde mücadele veren bir zamanlar trabzon Spor ile beraber anadolu takımlarını meşalesini yakan ender takımlardan biridir bu mazisi başarılarla dolu takımın şimdi BAL liginde yaşam mücadelesi vermesi çok düşündürücür.

Herkes elini ayağını çekmiş adeta bitmesi için dua ediyorlar. Diyarbakirspor yönetimden hala ses seda yok yazık sayın valimizden ricamiz Diyarbakirspora gereken desteğin sağlanması için Diyarbakirda eskiden bu işi yapmış eski yöneticilerle Diyarbakirsporu seven kişilerle istişare ederek bir çözüm üretilmesini istiyoruz.

Diyarbakır halkının bir özelliğide sporu seven Diyarbakırspora yakın olan valilere daha yakın dyalog içinde olmasıdır . Bunu geçmiş dönemlerde gördük bunlara sayın eski emniyet müdürümüz Ali Gaffar Okkan İhsan Dede Ünal Erkan Hayri Kozakcioglunu örnek verebiliriz. Takımımız Diyarbakirsporun bu durumda olması Diyarbakırlı olarak bizleri çok üzmektedir.

Bu konuda sayın valimizden destek bekliyoruz .Diyarbakirspor geçmişi mazisi ile hem Türkiyeye hemde bölgeye mal olmuş ağabeylik yapmış büyük bir şehir büyük bir camiadir sahip çıkılması eski günlerine dönmesi Diyarbakırlı olarak en büyük dileğimizdir.Bu konuda herkesin elini taşın altına koyarak sahip çıkması en büyük isteğimizdir.