ATATÜRK’ÜN İSTİSMARCILARI KİMLER?!
Eklenme: 11/11/2022 12:00:00 AM

Sevgili okurlar..

Denir ya, buna gülecek miyiz, yoksa ağlayacak mıyız?..

Niye derseniz.. çünkü Ecevitin mezarı başında yapılan anma etkinliğine katılanlar, dua okuyor

Ne tezat bir durum

Bu zat-ı namuhterem değil miydi ANASOL-M koalisyonu döneminde Başbakan koltuğuna oturan!

1999da yapılan genel seçimlerde İstanbul Milletvekili olarak Refah Partiden seçilen gencecik muhterem hanımefendi Merve Kavakçının türbanla meclise girmesini engelleyen Ecevit değil miydi?!

Meclis kürsüsünde ağzından dökülen salyaların eşliğinde bağırıyordu

Atın dışarıya bu kadını, Atatürkün ruhunu incitiyor.. Haddini bildirin..

O gün, Ecevitin bu çıkışı aslında Atatürkü istismardı..

Açık ve net ifade etmek isterim ki, Bolşevik bir insan olmakla beraber, mutlak bir İsrail ajanıydı?

Neden mi bu iddiada bulunuyorum..?

Zira Rahşan Hanım Yahudi kökenliydi ve onunla evlenmiş..

Robert Kolejinden mezun olmuştu

Yüksek bir derecede Mason olduğunu bilmeyen yoktur

***

Öyle inanıyorum ki, Ecevitin Meclisin kürsüsünden Kavakçıya gösterdiği saygısızlık, hadsizlik insani hiçbir yönü olmayan tutumu, Atatürk sağ olsaydı, lanetlerdi? Ve Milli iradeyle seçilen Kavakçıya sahip çıkardı.. Eceviti o kürsüden millet ve devlet haini olarak alaşağı ederdi Belki de Yüce Divana gönderirdi çünkü bunlar, kendi kirli ve karanlık fikirlerine, Bolşevik anlayışlarına her daim Atatürkü libas olarak giydirmişlerdir. Onu istismar etmişlerdir..

***

Ne diyor Gazi Mustafa Kemal Paşa

Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Ne hazindir ki, 84 yıldır Atatürkü bunlar; din ve millet düşmanı olarak göstermeye çalışmışlardır Onu, insanlık cibilliyetinden, fıtratından çıkarıp adeta ilahlaştırma haline sokmak isteyen bu istismarcılara, artık Devlet-i liyenin sille indirmesi gerekir..

***

Devletin, milli istihbaratın, bunların peşine düşmesi gerekir.. Başta CHP lideri dahil olmak üzere CHPliler, özellikle Sözcü Gazetesinin yazar çizerleri dahil olmak üzere bunların kimliklerini, geçmişlerini, nerelerle bağlantılı olduklarını tespit edip deşifre etmeleri lazım.. Bunların Gazi Mustafa Kemal Paşayla ilgileri ne kadardır, hangi ilişkide Atatürkü kullanıyorlar

***

Ona besledikleri sevgi mi, yoksa gizli nefret mi, yoksa düşmanlık mı ortaya çıkar?! Bilinen şudur ki, sadece kendi çirkin ve inançsızlık emellerini örtbas etmek için Atatürkü kendilerine zırh olarak kullanıyorlar.. İstismara dayalı sahte Atatürkçülüğü sergiliyorlar

Ama heyhat, ne yapalım?

Türkiyedeki mevcut kozmopolit anlayış, yeter ki riyakrlıkla, Atatürkçü olarak kendini göster, gerisi önemli değil, samimi olmasan dahi geçerlidir(!)

Bu düşünceyle yola çıkanları görüyoruz. Ama derdini kime anlatırsın?

***

Bakınız sevgili okurlar.

Habervakti.com internet sitesinde sevgili dostumuz Abdurrahman Dilipak MUSTAFA KEMALİ ÖLDÜRMEK başlıklı bir yazı kaleme almış

Yazısından birkaç paragrafı sizinle paylaşmak istiyorum

***

Hani derler ya Akrabanın akrabaya akrep etmez ettiğini. Kemalistlerin Mustafa Kemale yaptığını Anti Kemalistler yapmadı. Adam türbeyi yasakladı adama türbe yaptırdılar, hem de ne türbe! Tabi İslam ya da Türk tipi de değil. Wikipediadaki bilgiye göre Anıtkabiri Türkiyenin en çok Nazi etkisi olan yapısı olarak tanımlayan Şevki Vanlı, totaliter bir kimlik taşıdığını belirttiği yapıyı Roma kökenli, Nazi yorumlu olarak değerlendirir.

Beni Türk doktorlarına emanet ediniz dedi değil mi? Denize döktüğü söylenen Yunan etkisini görmezden mi geleceğiz anıt mezardaki. Tabi ki bunun sorumluluğu ona değil İnönü, Bayar ve Menderese ait!

Ölülerden medet ummak, medeni bir cemiyet için, şindir (lekedir). Efendiler ve ey millet, biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler ve meczuplar memleketi olamaz. En doğru en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır demiş Mustafa Kemal. Bunu kaç yıl geçti aradan SEN KALK DA BEN YATAM diyen Kemalistlere anlatamadık.

En derin saygı ve sevgilerimle.

HAYIRLI CUMALAR

Failed to load the video