CHP + CHP = FİTNE = KATLİAM VE GENEL CİNAYETLER!
Eklenme: 9/11/2013 12:00:00 AM

Evet, değerli okurlar.

İki günden beri gerek yazılı ve gerekse görsel medyanın önemli başlıklarından birisi;

CHPNİN 90. YILININ KUTLANMASI

Tabii CHP siyasi bir parti olarak, lideri durumunda Kemal Kılıçdaroğlu da göğsünü kabartarak, hiç çekinmeden, hiç haya duygularını yüz hatlarından belirtilmeden,

CHP 90 yaşındadır ve 90. yılını kutluyoruz, gururluyuz.

CHP olmazsa Türkiye çok değişik maceralara sürüklenir"..

Sanki,

CHPnin 90 yıllık ömrünün hepsi berraklıkla, şaibesiz, lekesiz olduğu gibi onun 10 katı da sorumlulukk içerisinde hayatını sürdürerek bugüne kadar gelmiştir(!)

Maşallah..

CHP bu kutlu (!) sene-i devriyesinde bir heyeti Mısıra göndererek, kanlı bir darbeyi gerçekleştiren darbeci cuntanın başı General Sisiyi ziyaret edecek..

Ama görüntüleri Mısırın Cumhuriyet Halk Partili Dışişleri Bakanını makamı!

* * *

Evet, sevgili okurlar.

Gerçekten CHP, bilerek veya bilmeyerek gerçek hüviyetini yavaş yavaş ortaya çekinmeden koyuyor.

Ama her nedense 90 yaşındaki bir CHP, tam 62 yıldan beri hep muhalefettedir.

Onun da farkında mıdır, değil midir?

Bilemiyoruz.

Bir de aynı bu CHP, hatırlarsanız geçen sene bir heyetini Beşar Esedin de ziyaretine göndermişti.

O katil, cani, hain İslam düşmanının huzuruna çıkmışlardı, el bebek, gül bebek, sarmaş dolaş olup, dönüp gelmişlerdi.

Tüm bunlar demokratik bir Türkiyenin (!) demokratik anayasası ve kanunları himayesi altında yapılıyor..

Ve iktidar partisi de Hop, hopDur bakalım. Nereye gidiyorsun? demeden sesini çıkarmıyor ve gözünü yumuyor.

Hele hele bu CHPnin yaptıklarının bir artısı daha var ki;

Üç ağacın kesilmesini bahane ederek Gezi Parkı olayını yaratmasıyla devletin gizli, derin odaklarıyla işbirliği yapması..

İsrailin tıpkı Sisiye yaptığı gibi!

Aynı bunlara da bir ihtilal ve bir darbe yapma hazırlığı işbirliği içinde hareket ettiklerini sağır sultan bile duymuştur.

CHPnin tüm bu tarihi fitne engiz hal ve hareketinin varlığını bugün Suriyedeki baas rejimiyle pekiştirmekle yetinmemiştir.

Şimdi, Mısırdaki CHPyle kader birliği yaparak, omuz omuza vererek, darbecilikle birbirine destek olma arzusunu tüm dünyaya ilan etmektedir.

* * *

Yukarıda ifade ettiğim gibi

Bilemiyoruz her ne hikmetse iktidar partisi olan AK Partinin buna karşı herhangi bir tepki göstermemesi, gerek kanlı katil Esed olsun ve gerekse eli kanlı Mısırdaki Sisi olsun

Bunlarla işbirliği yaparak, aynı tempoyu Türkiyede de yaratmak isteyen CHPnin bu ilkesizliği tüm Türkiye kamuoyunu rahatsız etmekle beraber, her nedense iktidar parti buna ses çıkarmayarak, demokratik bir haktır dercesine uyum sağlıyor.

Hafif bir eleştiri bile getirmiyor.

Doğrusu bu da kamuoyunun dikkatinden kaçmıyor.

Evet, sevgili okurlar.

Bugünkü yazımızın CHP + CHP = FİTNE, KATLİAM VE GENEL CİNAYETLER başlığının temel amacı bu..

Türkiyeli CHP, gidip Mısırlı CHPyle işbirliği yaparak, birbiriyle görüşme teatisini gerçekleştirmekle kendilerini bir fitne unsuru olmaktan kurtaramıyor.

Her iki ülkenin bu adaşları olan her iki parti tarih boyunca kendi milletlerini inim inim inleterek, ağır birer fitne unsuru durumunda oldukları açık ve nettir.

Zira Mısırdaki CHPnin ve Suriyedeki Esedin tasallutu altında dağılıp, parçalanan iki ülkenin dramına göz yuman bizim CHPmiz de kendi tarihsel karakterini göstermektedir.

Hatırlarsak, Cumhuriyetin kuruluşunda en büyük rol alan CHP ve İsmet İnönü, tek parti şeflik döneminde aynı katliamları yapmıştır, kendi milletinin başına birer fitne unsuru durumuna girmekten kendini kurtaramamıştır.

Böylesine fitne engiz bir CHP, her dönemde devleti ve ülkeyi Kemalist laikçi ve vesayetçi bir rejim olmaktan yana iş yapmıştır.

* * *

Evet, can dostlar.

İnandığımız yüce kitabımız Kuran-ı Kerimin Maide suresinin 32. ayeti bize şöyle bildirmektedir;

Bundan dolayı İsrailoğullarına (Kitap'ta) şunu yazdık: "Kim, bir insanı, bir can karşılığı veya yeryüzünde bir bozgunculuk çıkarmak karşılığı olmaksızın öldürürse, o sanki bütün insanları öldürmüştür. Her kim de birini (hayatını kurtararak) yaşatırsa, sanki bütün insanları yaşatmıştır. Andolsun ki, onlara resllerimiz apaçık deliller (mucize ve yetler) getirdiler. Ama onlardan birçoğu bundan sonra da (hl) yeryüzünde aşırı gitmektedir

İnsanlığın tarih boyu kaderini çizen bu yüce ayet, nasıl ki tüm insanların hayatını garanti altına alarak, insanların birbirini öldürmek gibi ağır bir vebali bize anlatmakla beraber, insanların birbiriyle barış ve dostluk içinde yaşamasını öğütlemektedir.

Bu nefsi topluma kazandırıp hayat verme gibi şerefli bir hizmeti de anlatmaktadır.

Yani insanlar haksız yerde bir insanı öldürmekle kanını heder edip, hayatına son verme vahşeti ve haydutluğu ne kadar ağır ise, o kadar da bir insanı topluma kazandırmak da ona can vermek de o kadar şereflidir ve kutsaldır.

Bu inanç toplumun kendini kutsal ve şerefli bir mertebeye ulaştırma halidir.

Bu ayetin paralelinde daha çok çarpıcı ve toplumlar için daha önemli ve dikkat çekici durumları bize öğreten Bakara suresinin 191. ayeti ile 217. ayetin yarım bölümündeki Kuran uyarısıdır.

Toplumlar için daha uyarıcı birer gerçek olmakla beraber, her nedense Türkiyemizin gerek Diyanet İşleri olsun, gerek önemli cami ve cemaat çevreleri olsun, İllaki insanları birbirini öldüren ve kanını heder eden çok ağır bir vebal olduğunu anlatmakla irtifa ediyorlar.

Ama Bakara suresinin fitnenin katilden ve cinayetten daha ağır olduğunu ve daha büyük olduğunu anlatan 191. ayet ile 217. ayeti toplumlara konu etmeye pek önem vermiyorlar ve birinci sıraya koymuyorlar.

Doğrusu buna bir türlü akıl erdiremedim.

Oysaki fitneler oluşmadan cinayetler oluşmaz.

Fitne unsurunu üretmeyen toplumlar hiçbir zaman katil ve cinayete bulaşmazlar.

Bu durumda mademki fitne, katilden daha ağırdır ve daha şiddetlidir.

O zaman katil ve cinayet oluşturmaya neden olan fitne unsurlarını arayıp bulmak gerekir, tanımak lazım.

Bize göre özellikle İslam dünyasının içinde mevcut olan fitne unsurlarının başını çeken münafıklardır.

İçindeki beslediği kirli nifak tohumlarını dışarıya vurmaktan ustaca davranan bireyler olsun, devletler olsun ve siyasi partilerin önemli konumları olsun.

Toplumları kişisel çıkar, siyasi rant ve iktidar uğruna dininden, inancından, ibadetinden, Kuranından uzaklaştıranlar kuşkusuz birer fitne mensuplarıdır.

Şu halde İslam inancının samimiyetine inanarak, davranması gereken herkesin öncelikle ve özellikle aralarındaki fetbaz, fitne engiz, fitne unsurlarını kökten kesip atmaları gerekir.

Ki toplum barışa ve dostluğa, kardeşliğe ulaşabilsin.

Aksi takdirde bu fitne unsurları CHP olsun, diğer bazı sol veya ırkçılığa dayalı partiler olsun.

Kendi toplumunu dininden uzaklaştırarak, memleketinden tehcir ederek, ev ve barklarını yıkarak, çoluk-çocuk demeden, ırz ve namus düşünmeden, büyük fitneler yaratarak, yüz binlerce insanı katledenleri arayıp, tanımak lazım.

Berrak nutukları atarak, oysaki kelimesi kelimesine olan o nutukların temelinde yatan en tehlikeli varlık fitne unsurlarıdır.

İşte o fitne unsurlarının başını çeken de tarih boyunca Türkiyede CHP anlayışı olmuştur.

Hiç kimse bunu inkr edemez.

Ve onun paralelinde yürüyen, onun havariliğini yapan sendikalar, bazı medya unsurları olmuştur.

Hatta bazı iktidarlar olmuştur.

Suriyede ve Irakta baasçı rejimin varlıkları söz konusu olmuştur.

Filistinde ve Mısırda ise aynı şekilde paralellik arz etmiştir ve devam etmektedir.

Tek kelimeyle, sözün kısası;

Bu millete, vatana hizmet arayışı içinde olanlar, her şeyden evvel fitneci birer unsur durumunda olan insanlara kucaklarını açmasınlar, tanısınlar ve ellerinin tersiyle onları toplumun başına bela olmaktan uzaklaştırsınlar.

Hele hele aynı bu fitne engiz tehlikeli unsurların paralelinde yürüyen sözüm ona İslamiyeti ve Müslümanlığı kimseye bırakmayan münafık tinetli kapalı kimlikli insanlara da buradan seslenerek diyoruz ki;

Beyler, İranlı Hafız-i Şirazinin bu mısrasını lütfen okuyun ve öğrenin.

Buna göre Kuranı kendinize zırh edip de arkasına sığınmayın.

Bakın, Hafız ne diyor;

Hafiza meyhor ve rendikn ve hoş baş vel

Dame tezvir mekn çun digeran Kuran-ira

Açıklaması şöyle;

Ey hafız!

Şarap iç, yalakalık yap, sarhoş ol

Fakat başkaları gibi Kuranı yalan ve kandırma tuzağı olarak kullanma

En derin saygı ve sevgilerimle.