HZ. İSA DECCALI ÖLDÜRECEK!
Eklenme: 9/9/2014 12:00:00 AM

Evet, sevgili okurlar.

Ortadoğu her gün biraz daha büyük ve "ağır bir savaşa" doğru sürükleniyor.

Irak Şam İslam Devleti olarak adlandırılan IŞİD gerçekten Avrupa ülkelerini fazlasıyla endişelendiriyor.

Dünkü Yeni Şafak gazetesinin 9. sayfasında büyük puntolarla yazılan haber şöyle;

BATILI SAVAŞçILAR IŞİD CEPHESİNDE

AVRUPA İSLAM TOPLUMU ENDİŞELİ

Böylesi başlıkları içeren haberlerden anlaşıldığı gibi İngiltere, Fransa, Almanya ve Belçikadan Suriyeye gelerek IŞİDe katılan savaşçılar gün gittikçe çoğalmaktadır.

Bu habere göre;

Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) Musulu ele geçirdikten sonra bölgede etkinliğini artırması ve bunun için uyguladıkları yöntemler, aşırıcı gruplara katılan yabancılar meselesini dünya gündemine taşıdı.

Irakta ve Suriyede çatışmalarda yer almak üzere bölgeye giden ve sayıları binlerce ifade edilen militanların, en fazla Avrupa ülkelerinden Fransa, İngiltere ve Almanyadan katılıyorlar.

Fransadan bugüne kadar yaklaşık 900,

İngiltereden 500,

Almanyadan 400 ve Belçikadan 150 civarında kişinin savaşmak için Irak ve Suriyeye gittiği ifade ediliyor.

Bu ülkeleri Hollanda, Avusturya, Danimarka, Norveç ve Arnavutluk izliyor

Haber şöyle devam ediyor;

Avrupadan Suriye ve Iraka gidenlerin sayısının her geçen gün artması ve büyüyen güvenlik riski karşısında Avrupa Birliği (AB) çözüm arayışlarını hızlandırdı.

Bazı Avrupa ülkeleri yabancı savaşçılarla ilgili stratejik iletişim ekipleri kurulması, AB Yolcu isim kaydı uygulaması oluşturulması ve toplumda etkin bir unsur olarak görünen internetin daha etkin bir gözetimi için servis sağlayıcılarıyla işbirliğinin yoğunlaştırılması konusunda anlaştı.

Önlem önerilerinin AB İçişleri Bakanlarının Ekim ayındaki toplantısında onaylanması bekleniyor.

Avrupa Polis Teşkilatı Europolun 2014 terörizm raporlarında ise Suriyeye savaşmaya giden Avrupalıların sayısının sürekli arttığını belirtirken, çatışma bölgelerine giden Avrupalı savaşçılar dönüşlerinde tüm AB üyeleri için artan bir tehdit olarak değerlendiriliyor

Hatırlarsak..

ABDli Gazeteci James Folleyin İngiliz vatandaşı olduğu tahmin edilen bir IŞİD militanı tarafından öldürülmesi görüntülenmiştir.

* * *

Sevgili okurlar.

Gazetenin bu haberleri insanı der demez çok daha ileriye dönük vuku bulunabilecek önemli konulara götürür.

Bakınız.

Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)in buyurduğu üzere ahiri zamanda önemli ve büyük kıyamet alametlerinden birisi Hz. İsa (a.s)in Şama gelerek orada meşhur bilinen ahiri zaman fitnesini teşkil eden büyük Deccalla savaşması olacak.

O büyük Deccal, Hz. İsanın eliyle öldürülecek.

Ve bu ortamda Deccaliyet yavaş yavaş kendini kaybedecek, sönmeye ve yok olmaya yüz tutacaktır.

Nitekim, Bediüzzaman Hazretleri de 5. Şua isimli eserinin 13. Meselesinde şöyle bir Hadis-i Şerifi rivayet ediyor.

Kati ve sahih rivayette var ki İsa (a.s), büyük Deccalı öldürecek.

Vel ilmü indallah (İlim Allaha aittir).

Bu hadisin de iki vechi vardır.

Vecihlerden biri şudur ki:

Sihir, manyetizm ve ispirtizme gibi istihracı harikalarıyla kendini muhafaza eden ve herkesi tesir eden o dehşetli Deccal, o an için Şamda öldürülebilinecek, mesleğini de değiştirecek.

Ancak harika ve mucizatlı ve umumun kabulü bir zat olabilir ki o zillet en ziyade alakadar ve ekseri insanların Peygamberi olan Hz. İsa (a.s)dır.

Vecihlerden ikincisi de şudur ki:

Şahs-i İsa (a.s), kılıcı ile maktul olan şahs-i Deccalın teşkil ettiği dehşetli dinsizlik, azametli en büyük heykeli Hz. İsanın şahs-i manevisi tarafından öldürülecek.

Ve Allahsızlık inancı olan ne kadar küfür sistemlerinin düşünceleri varsa hepsini mahvedecek olan güç, ancak ve ancak İsevi ruhanileridir (Hz. İsaya mensup Hıristiyanların ruhanileridir).

Ki o ruhanilere din-i İsevinin hakikat-i İslamiye ile mezcederek (birleşerek), o kuvvetle, o deccaliyet fikrini oldukça dağıtacak.

Yani bizatihi manevi olarak Hz. İsanın ruhanileri İslamiyete inanıp dehalet edecekler.

Ve bu coğrafyada bulunan ne kadar ateistlik, materyalistlik, komünizm ve sosyalizm gibi yanlış düşünceler varsa hepsini yıkacak olan güç Hz. İsanın dinine mensup olan yüce İslam fikri olacaktır.

Ve deccalın teşkil ettiği dehşetli madiyonluk ve dinsizliğin en büyük heykel-i manevisini öldürecek.

Böylece Allahı inkr etme sevdalılığı bir küfür kelimesiyle tarumar olup, bu coğrafyanın başından sökülüp atılacaktır

Bu da Hz. İsanın dinine mensup ruhanilerle ve Hz. Mehdinin çizgisinde olan güçlerle birleşerek, Şam diyarında savaş verecek.

Hz. İsa (a.s)yı temsil eden o ruhaniler, Hz. Mehdiyi temsil eden İslam düşüncelerine tabi olacaklar, diye rivayette vardır ki deccalın mühim gücü ve kuvveti Yahudi toplumudur.

Yahudiler de severek Hz. İsaya tabi olurlar.

Allah daha iyi bilir, diyebiliriz ki rivayetin bir parçası tevili Rusyada çıkmış.

çünkü her hükümetin zulmünü gören Yahudiler, Almanyada kisvetle toplanıp intikamlarını almak için komünist ülkesinin tesisinde mühim bir rol ile Yahudi milletinden olan troşki namındaki dehşetli adamın birisi Rusyanın başka bir kumandanlığına ve terbiyedekerleri olan meşhur Leninden sonra Rus hükümetinin başına geçerek, Rusyanın başını patlatıp bin senelik mahsultını yaktıracak..

Büyük deccalın komitesini ve bir kısım icraatını gösterdiler, sair hükümetlerde dahi sarsıntılar verip karıştırdılar

***

Demek, ahiri zamanda Yahudiler bile sıkışınca rivayete göre Hıristiyanlara tabi olurlar.

Dinlerini bu şekilde koruma altına alırlar.

Nerde kaldı ki bütün insanlığı sarsan bu zamandaki bu küfür ve deccaliyet sistemi!

Elbette ki birileri, Hıristiyanlık dini içerisinden çıkıp Hz. İsayı manen temsil edecek ve onun o ruhaniyeti İslamla barışmasını sağlayacak, İslama inanacaklar.

Ve böylece bu coğrafyadaki hatta tüm yeryüzündeki acımasız büyük emperyalist devletlerin varlığı son bulacak.

Ümit var olunuz, artık bu IŞİD denilen güçlü örgütün eliyle mi olur, yoksa Hz. Mehdinin büyük ordularıyla mı olur, o malumumuz değil tabii ki.

Ama Görünen köy kılavuz istemez misali eğer batı dünyasından her gün kafile kafile Şama gelip IŞİDe katılıyorlarsa yukarıda

anlattığımız gibi bu iş bitmiştir.

En derin saygı ve sevgilerimle.