KENDİMİZE KURTULUŞ ÇARESİ ARAMALIYIZ..!?
Eklenme: 12/9/2022 12:00:00 AM

Evet Hem de tez elden arayıp, bulmalı ve hayata geçirmeliyiz.. çünkü, ülke ve millet olarak; çıkmaz sokağa itiliyoruz.. İşte, kaç gündür ülkenin ve bölgemizin yaşadıklarını Post Modern İnsansız ve Allahsız Bir Dünyadan Geçiş Sürecindeyiz başlığı altında, irdeleyip, sorguluyoruz.. Hastalığın üreme merkezi nettir.. Ki çözümü de bellidir.. Ama gel gör ki; çözüme odaklı bir samimiyet ve ihlslı bir adım atılmıyor

***

çağdaş, mimsiz bir medeniyetin rüzgarına kapılmış, hızla canavarlaşan, ruhunu ve değerlerini batıla teslim etmiş olmanın gafleti içerisinde, dün olduğu gibi bugün de, haykırarak diyoruz ki; İslamın bayrağına sımsıkı sarılmamız gerekir.. İşte bu noktada, yaşanan hal-i vaziyetten kurtulma adına Kendimize kurtuluş çaresi aramalıyız ifadesini sohbettin başlığına çıkardım.. Denir ya, hal-i lem orta yerde, kendini ifade ediyor

***

Demem o ki; 7den 70ine milletçe vatan bütünlüğü paralelinde bu vartalardan, bu keşmekeşliklerden, bu vurdumduymazlıklardan kurtulmak için, öncelikle sun-i hadiselerden ve arayışlardan kendimizi uzak tutmamız gerekir Gerçek söyleyen tarihin ışığıyla, rota çizip gerçeklere odaklanmamız lazım.. Ki kurtuluş çaresinde, iman şuuru peyda olsun Yoksa her gün zincirleme olarak silsileli olayların dehlizinde biraz daha toplum olarak debelenip dururuz

***

Bugün yaşadıklarımızın üreme merkezinin; Yüz elli yıl önce Tanzimat Fermanından itibaren Türkiyeyi kozmopolitleştirmeye çalışan batı endeksli plan ve projeler olduğunu bilmemiz lazım.. Ve bu projelerin ana hedefinin de, İslam ve İslamın son kalesi olan Türkiyeyi boğmaktır ve İslam coğrafyasını aralarında bölüştürmektir.

* * *

Aziz dostlar, değerli okurlar.

Burada çok önemli bir olaya değinmek istiyorum ve aynı zamanda dikkatinize sunmak istiyorum. Bakınız, Tanzimat Fermanını tanzim eden, yazan, Sultan Abdülmecid Hanın himayesindeki orduda yer alan mason cüce Mustafa Reşit Paşanın Gülhane Hatt-ı Hümayunu başlıklı yazısı çok şeyi ifade ediyor

Reşit Paşanın bizzat kendi el yazısıyla kaleme aldığı bir yazı

Öylesine ustaca kaleme almış ki, sanılıyor ki padişah bizzat kaleme almış..

Ama haberi yok

Padişahın mührüyle onun el yazısını taklit ederek fermanı yayınlıyor

Kimin namı hesabına

Fransa ve İngiliz gavurunun namı hesabına..

çünkü, onun ustaları ve ders hocaları bunu böyle istemiş ve o gün için onu yetiştirmişlerdi?!

Anlayış değişmiyor..

Her şey kandırmaca, sahtecilik ve basmakalıplıkla işliyor

Devlet gerçeklerini tersyüz ederek milleti kandırabilmişlerdir..

Ki becerebilmişlerdir

Hedef, milleti oldukça morfinleştirdikçe morfinleştir ki beyin işlemesin!?..

En zengin beyinli toplumu, böylesine uyduruk fermanlarla beyinsizleştir ve ondan sonra yönet.. Sonra da yem olarak bize getir, tek lokma halinde yutabilelim

Bu örnekle yola çıkarsak, ne yazık ki Tanzimat Fermanındaki yazılan uydurma devlet bildirisi, bugün aynı şekilde siyaset dünyası, özellikle muhalefet, özellikle altılı masanın başında rol oynayan Kılıçdaroğlunun helalleşme oyununda görüldüğü gibi işliyor..

Gülhane Hatt-ı Hümayunu başlığıyla yazılan yazı tarihin gerçek tespitlerine göre Abdülmecidin yazısı olmayıp, uzaktan yakından alakası olmayan bir el yazısı. Ki yukarıda belirttiğimiz gibi uyduruk masonik kafaya sahip cüce Mustafa Reşit Paşa tarafından kaleme alınıp yazılmış Yazının mahiyeti ise Türkiyeyi Avrupaya köleleştirmek

Tıpkı burada sol, sosyalist, din düşmanı durumunda olan medyanın, özellikle yazılı medyanın ve Halk TVnin ağızlarından dökülen salyalar gibi

Değişik bahanelerle İslama, Müslümanlara uyduruk iftira senaryoları tertipliyorlar..

Gaye, CHPyi veyahut Kılıçdaroğlunu iktidara getirmek

Bizi en çok düşündüren olay da şudur..

Ki bu millet 70 yıldan beri CHPnin ne kadar sahtekr bir anlayışa sahip olduğunu biliyor, onun için de iktidar koltuğunu CHPye vermemiştir, vermez diye de düşünüyoruz.

Lakin beni düşündüren noktalar var

Nitekim dünkü yazımda da belirtmiştim düşündürücü noktaları..

Şöyle ki

AK Partiye ne oluyor ki 2002nin misyonundan çıkmış, muhafazakrlık adresini değiştirmiş, nerdeyse liberal demokrasi siyasetine bürünmüş?

Halkın zihnini bulandırıyor

Halk artık tereddütle AK Partiye bakmak zorunda kalıyor.

Bizim temennimiz odur ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bu seçim sath-ı mailinde çıkıp bu vatanın bütünlüğü için, milletin ittihat ve ittifakı için, milletin inanç birliği için yeni sloganlar geliştirmesi gerekir..

Yeni milli bir siyaseti halkın önüne götürmesi lazım, şu partinin bu ayağıyla değil

Her şeyin altında da imzası olması lazım ki; millet CHPnin bu sahtekr anlayıştan artık kurtulsun.

Dünkü sohbetimizde de belirtmiştim;

Hep ifade ediyorum Geleneğimiz, göreneğimiz gereği gerçekleri orta yerde açıklayan, insanları doğru yola davet eden kutsal bir kitabımız var.. Ki o da Kuran-ı Kerimdir Öyle ise gelin devlet ve millet el ele verip, buna sarılalım.. Kendimize kurtuluş çaresi bulalım.. Ama nerde? Neden derseniz; millet her daim, hazır kıta olarak bu imanlı ve şuurlu yolda yürümeye hazır, amma velkin patırtılı partilerin siyaseti ne yazık ki buna hazır değiller

* * *

Bu sözümüzün arkasındayız.

İnanıyoruz ki bu söylediklerimiz toplumun her kesiminin ruhi derinliklerinden gelen bir ifade anlayışıdır.

Günlük yazılı medyaya bakalım

Dünkü Akit Gazetesinin birinci sayfasında manşetten verilen bir haber

TAKIYYECİ KEMALİN KİNDAR TAYFASI

Milliyetçi-muhafazakr olduklarını iddia eden İP, SP, GP ve DEVA partisinin iktidara getirmek için dört koldan çalıştığı CHP lideri Kılıçdaroğlu, helalleşme takıyyesi ile mütedeyyin kesimin oylarını çalmaya hazırlanırken, 6lı masanın tabanı ve fondaş medya ise İslama ve Müslümanlara kin kusuyor. Sistematik şekilde Diyaneti karalayan, Kuran kurslarına Ortaçağ zihniyeti diyen, Milli Eğitime yönelik müspet adımları gericilik olarak yaftalayan CHP ile Cumhuriyet, Birgün ve Halk TV gibi zillet medyası son dönemde nefret söylemlerine hız verdi.

Bu görüşe katılmamak elde değildir sevgili dostlar.

* * *

Demek ki; millet olarak, devlet olarak, iktidar olarak, kendimize çekidüzen vermemiz gerekir..

Özeleştiride bulunmak gerekir

Yani; KENDİMİZE KURTULUŞ çARESİ ARAMALIYIZ!?

Hiç kuşkusuz ki kurtuluş çaresinin ilk adımı yapılan, edilen olumsuz hadiseler noktasında, kendimize çekidüzen vermemiz gerekir

Bu yola girmemiz lazım..

Zira bu milletin çizgisi, derin tarihine dayanıyor.

Bakınız yüce kitabımız Kuran-ı Kerimin, Enm suresinin 153. Ayeti, bize neleri emrediyor

İşte bu, benim dosdoğru yolum. Artık ona uyun. Başka yollara uymayın. Yoksa o yollar sizi parça parça edip Onun yolundan ayırır. İşte size bunları Allah sakınasınız diye emretti.

Hz. Peygamber (S.A.V)in kalbi üzerine vahiy olarak inen bu ayet, insanlık için doğru yola, gerçek yola, ezeli ve ebedi bir yola davettir.

Zigzaglı yollara değil

Hatta bildiğim kadarıyla Efendimiz (S.A.V), sahabelerle beraber otururken, önündeki bir yer üzerine büyük bir çizgi çiziyor, yol çiziyor.

Bir de yanlarına ufacık çizgileri çiziyor..

Kesik ve değişik yolları.

Diyor ki;

Sakın bu değişik yollara girmeyin, dosdoğru yol budur. Buna cadde-i kbra-i İslamiye denir, İslamın en gerçek, en büyük ve en geniş caddesidir. Bundan sapmayın.

* * *

Dilimiz döndüğünce bunları aktarıyoruz..

Ama şu bir gerçektir ki; Türkiyenin en büyük şanssızlığı, kozmopolit bir siyasetle karşı karşıya olmasıdır?

Bu siyaset, milletimizi çok değişik, sonu görünmeyen yolcuklara çıkardığı gibi; ağır ve telafisi mümkün olmayan uçurumlara yuvarlamaktadır

Zarar vahim ve büyük..

İşte Sözcü Gazetesi..

Malum gazete diyorum

Yine Atatürk istismarıyla sayfasını dayanaksız yalanlarla, kirli yaftalarla, çamur at, tutmazsa bile izi kalsın anlayışıyla donatmış.

Atatürkü istismar ederek şöyle diyor;

ATATÜRKÜN BU SÖZÜ KULAKLARA KÜPE OLSUN

Devamla..

Ey millet!

İyi biliniz ki; Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz.

En doğru ve en gerçek tarikat medeniyet tarikatıdır.

***

Evet, sevgili dostlar.

Bu ifadeyi yıllardan beri kullanan Atatürk istismarcıları, sırası gelince hemen manşete alıyor ve kullanıyorlar.

Allah billah aşkına, soruyorum!

Atatürkün dediği medeniyet hangi medeniyettir acaba?

Yüz yıldan beri İslam dışı yaşayan bir rejim, bir siyaset, bir sistem, bir türlü Atatürkün tespit ettiği medeniyeti yakalayamıyor.

Sözcü Gazetesinin görüşlerine göre Atatürkçü geçinen boş beyinlerin inancına göre Atatürkün kast ettiği medeniyetin gölgesinden bile geçemiyor Türkiye.

Hangi medeniyettir, Allah aşkına söyler misiniz?

Akifin dediği gibi;

Garbın fkını sarmışsa çelik zırhlı duvar

Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var.

Ulusun, korkma, nasıl böyle bir imanı boğar,

Medeniyyet! dediğin tek dişi kalmış canavar?

Atatürkün kastettiği bu medeniyet midir?

Avrupanın tek dişi kalmış canavarı mıdır?

Hayır, kesinlikle öyle değildir.

Atatürkün kastettiği medeniyet; sanayidir, teknolojidir, ekonomidir, ahlak bütünlüğüdür, yoksa İslamdan uzaklaştırma hali hiçbir zaman medeniyet olamaz.

Kim bunu iddia ediyorsa Atatürke iftira ediyor.

* * *

Bakınız, sevgili dostlar.

İslam düşmanlığıyla kendine hayatiyet bulan bazı yazar-çizerler, başta CHPnin Halk TVsi veya Sözcü Gazetesi gibi madrabaz medeniyet istismarcıları ikide bir dara girince Atatürkün gölgesine sığınıyorlar.

Peki, dünkü SÖZ Gazetesinin birinci sayfasının alt bölümünde mavi zemin üzerine beyaz yazıyla yazılan haberi okudunuz mu hiç?

Bu haber çok dikkat çekici bir haberdir.

Solcu yazar-çizerler, CHP yanlısı veyahut herhangi kurtarıcı, milliyetçi yazar-çizerler bu haberi niye incelemiyorlar ki?

Ancak ALLAH KAHRETSİN 6 YAŞINDAKİ çOCUĞA GELİNLİK GİYDİRİP DİNİ NİKH KIYMIŞLAR diye Müslüman bir ailenin kimliğini kirletmek için yalan iftiralarla kendilerini donatıyorlar.

Şu haberi de bir okusalar ya?

MHPli eski Başkan, çocuk istismarından beraat etmişti, gerekçesi açıklandı.

çOCUĞUN RIZASI VAR!

Kayaalpin beraat kararının gerekçesinde şüpheden sanık yararlanır ilkesi esas alınırken, mağdur çocuğun birçok kez ofise gitmesine ise cinsel eylemlere maruz kalan bir mağdurdan beklenebilecek bir davranış şekli değil denildi.

Bu haberin anlattığına göre bir siyasi partinin il teşkilat başkanı tarafından tüyler ürpertici bir olay, yani livata olayı meydana gelirken ve nihayetinde iki ay içerisinde mahkeme, livata suçuyla suçlanan şüpheli insana beraat kararı veriyor ve suçu, cinsel istismar edilen çocuğa yüklüyor.

çocuk daha rüştünü bulmamış yaşta olduğu halde, gerekçeli kararda şu cümle geçiyor.

Sanık mağdur olmuş, zira yapılan o fiili livata hali teşebbüsü çOCUĞUN RIZASIYLA olmuş.

Bu skandal adli karar, kahraman medyanın semtinden bile geçmiyor.

Sözde 6 yaşındaki çocuğun nikhlanması, gelinlik giydirme-uydurma şeklini, nasıl kurnazca uyduruk bir haber olarak bir sayfayı onunla doldurmuş.

Ama haberin başında da önce Atatürkün; Ey millet! İyi biliniz ki; Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru ve en gerçek tarikat medeniyet tarikatıdır ifadesinin gölgesine nasıl da sığınıyor ve istismar ediyorlar.

Ama mahkemenin fiili livata hakkındaki gerekçeli kararında geçen ifade, taciz edilen çocuğun rızası doğrultusunda yapılmış ve taciz eden insanı suçsuz hale getirdiğini kimse görmüyor!?

Ne siyaset lemi görüyor ve ne yazık ki ne de sözüm ona kurtarıcı medya görüyor.

Onun için KENDİMİZE KURTULUŞ çARESİ ARAMALIYIZ?.

Aksi takdirde gidişat hiç de iyi görünmüyor.

En derin saygı ve sevgilerimle.

HAYIRLI CUMALAR

Failed to load the video