Belediyeden yaşlılara Kurban Bayramı ziyareti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi yalnız yaşayan yaşlıları ziyaret ederek bayram paketi hediye etti.

Belediyeden yaşlılara Kurban Bayramı ziyareti

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Yaşlı Birimi, yaşlılara hizmet vermeyi sürdürüyor. Evde temizlik, yaşlı bakımı gibi hizmetler sunan Daire Başkanlığı, Kurban Bayramında da yaşlıları unutmadı.
Daire başkanlığı, Kurban Bayramı öncesi belirlediği adreslerde tek başına yaşayan, ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan yaşlıları ziyaret ederek hem uzun uzun sohbet etti hem de içinde şeker, lokum ve kolonyanın bulunduğu bayram paketlerini hediye etti.
Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Serkan Demirkıran ve yaşlı birimi personeli, yaşlılarla yakından ilgilenerek bayramlarını kutladı. Demirkıran ve yaşlılar arasında duygusal anlar yaşandı. Demirkıran yaşlıların kentin hafızası olduğunu söyleyerek, çalışmalarını sürdüreceklerini söyledi. Demirkıran ayrıca yaşlıların beklentilerini, ihtiyaçlarını ve yapılan hizmetlerden ötürü memnuniyetlerini sordu. Yaşlılar, ziyaret nedeniyle Büyükşehir Belediyesine teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

DBB Haber Bülteni

Kaynak: Bülten