Can pazarında 2 ölü çok sayıda yaralı

Aşırı hız ve dikkatsizlik kara yolunu can pazarına çevirdi.

Can pazarında 2 ölü çok sayıda yaralı

Diyarbakır’ın Ergani ilçesi ile Çınar karayolunda, dün aşırı hız ve dikkatsizlik, trafik faciasına yol açtı. Karayolu can pazarına dönerken, iki kazada Avşar ailesinden iki genç yaşamını yitirirken, 17 kişi de yaralandı.

 ERGANİ’DE FECİ KAZA

Aşırı hız ve dikkatsizliğin neden olduğu ölümlü trafik kazası olayı dün sabah saatlerinde Ergani ilçesi Kırsal Aşağı Kuyulu Mahallesi mevkiinde meydana geldi.

KAMYONA ARKADAN ÇARPTI

Hacı Şeker idaresindeki 21 DZ 506 plakalı

İKİ KİŞİ ÖLDÜ, 2 DE YARALI

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Ergani Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Yaralılardan Mehmet Avşar ile Murselin Avşar, doktorların müdahalelerine karşın kurtarılamadı. Sürücü Hacı Şeker ile Mehmet Şeker’in de sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YOLCİ MUNİBİSİ DEVRİLDİ

Günün ikinci korkunç trafik kazası ise Diyarbakır’ın Çınar karayolunda meydana geldi.

Kızıltepe-Diyarbakır seferini yapan A.Ö. idaresindeki 34 FNA 870 plakalı yolcu minibüsü kontrolden çıkarak Çınar'ın kırsal Beşpınar Mahallesi mevkisinde şarampole devrildi.

1 AĞIR 17 KİŞİ YARALANDI

Karayolu bir anda can pazarına dönüşürken, minibüste bulunan yolculardan 1'i ağır 17 kişi yaralandı. İhbar üzerine bölgeye polis ve çok sayıda 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar ambulansla Çınar ve Diyarbakır'daki hastanelere kaldırıldı.

Burada, Çınar Kaymakamı Muhammed Fatih Günlü de kaza yerine gelerek yetkililerden bilgi aldı. Günlü daha sonra hastanedeki yaralıları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz