Çınar'da 30 Ağustos Spor Şenliği

Son yıllarda yapılan yatırımlarla sporda büyük atılım gösteren Diyarbakır'ın Çınar İlçesi'nde Çınar Kaymakamlığı ile Çınar Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Yüzme, Futbol, Voleybol ve Okçuluk branşlarında 160 sporcu katıldı. 1 hafta süren Spor Şenliği'nin ardından dereceye giren sporculara Çınar Kaymakamı Zükrullah Erdoğan ve Diyarbakır Gençlik ve Spor il müdürü Nüammer Uslu madalyalar ve çeşitli hediyeler verdi.

Çınar'da 30 Ağustos Spor Şenliği

Çınar Kaymakamlığı ile  Çınar Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen etkinliğe Yüzme, Futbol, Voleybol ve Okçuluk branşlarında 160 sporcu katıldı. 1 hafta süren Spor Şenliği'nin ardından dereceye giren sporculara Çınar Kaymakamı Zükrullah Erdoğan ve Diyarbakır Gençlik ve Spor il müdürü Nüammer Uslu madalyalar ve çeşitli hediyeler verdi. Ödül töreninde ailelerlede sohbet eden Kaymakam Erdoğan'a tesislerle ve çocuklarla ilgili vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.

Çınar Kaymakamı Zikrullah Erdoğan, Mayıs ayında faaliyete geçen Yarı Olimpik yüzme havuzunda şu ana kadar 3500 gencin  faydalandığını ve bunların yüzde doksanının yüzmeyi öğrendiğini dile getirdi.

Kaymakam Erdoğan,gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması, sağlıklı, mutlu ve başarılı bir hayat sürmeleri adına sporun çok önemli olduğunu, sporla sosyalleşen ilçe gençlerinin her alanda başarılı olacaklarını ve Kaymakamlık olarak ilçede sporun gelişmesi için her türlü desteği vereceklerini ifade etti.

Diyarbakır Gençlik ve Spor İl Müdürü Nüammer Uslu da, katılan sporculara başarı belgesi verirken Çınar İlçesi'ne  Spor Bakanlığı'nın yatırımlarının devam edeceğini kısa bir zaman sonra Gençlik Merkezini de  faaliyete koyarak İlçe gençliğine daha geniş bir alanda hizmet vereceklerini dile getirdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz