Göksu kalbine yenildi

Bir dönem Diyarbakırspor Kulüp Başkanlığı görevini yürüten, İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu’nun kayınbiraderi olan Ahmet Göksu, geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

Göksu kalbine yenildi

DİYARBAKIR(SÖZ)- Diyarbakırspor’un bir dönem Kulüp Başkanlığı görevini yürüten Ahmet Göksu, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi.

2004-2005 yılları arasında Diyarbakırspor Kulüp Başkanlığı görevinde bulunan ve halen Voleybol Federasyonu Başkanvekili olan Ahmet Göksu, bugün ikamet ettiği evinde, kalp krizi geçirdi. Ankara’daki konutunda kriz geçiren Göksu yakınları tarafından, kaldırıldığı hastanede doktorların tüm müdahalesine rağmen, kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İçişleri eski Bakanı Abdulkadir Aksu’nun kayınbiraderi olan Göksu’nün ölümü, sevenlerini yasa boğarken, cenazesinin Diyarbakır’da mı yoksa Ankara’da mı toprağa verileceği henüz kesinlik, kazanmazken, ailenin bu konuda bilgilendirmede bulunacağı ifade edildi.

Diyarbakır Söz Gazetesi ailesi olarak, Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine, sevenlerine ve spor camiasına başsağlığı diliyoruz.

Kaynak: Diyarbakır Söz