Haziran yağmuru serinletti!

Mevsimler de şaşırdı. Bugün itibariyle ülke genelinde “boğucu ve kavurucu” sıcaklar beklenirken, dün Diyarbakır Haziran ayı yağmuruyla serinlendi. Burada, kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi.

Haziran yağmuru serinletti!

Remzi ETİĞ

DİYARBAKIR(SÖZ)-Mevsimler de şaşırdı. Bugün itibariyle ülke genelinde “boğucu ve kavurucu” sıcaklar beklenirken, dün Diyarbakır Haziran ayı yağmuruyla serinlendi. Burada, kuvvetli rüzgar nedeniyle ağaç devrildi.

İlçe ve ilçe genelinde, etkili sağanak yağış hem serinletti, hem şaşırttı. Aniden bastıran sağanak yağmur ve esen şiddetli rüzgâr ile hava sıcaklıklarında hissedilir derecede düşüş yaşandı.  Sağanak yağış nedeniyle bazı cadde ve sokaklar adeta göle döndü.

KUVVETLİ RÜZGAR

Burada yağış yansıra kuvvetli rüzgarda yaşamı olumsuz yönde etkiledi. Rüzgar nedeniyle Yenişehir Mahallesi Lise Caddesi'nde kaldırımın kenarındaki ağaç, elektrik panosunun üzerine devrildi. İhbarla olay yerine sevk edilen Büyükşehir Belediyesi ekipleri, ağacı kaldırmak için çalışma başlattı. Diyarbakır-Silvan kara yolunda da bazı reklam tabelaları eğildi. 

Kaynak: Diyarbakır Söz