SON DAKİKA! Diyarbakır 7’nci Kolordu Komutanlığı’na Korgeneral Gültekin Yaralı atandı

Resmi Gazete’de yayımlanan Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığına bağlı atama kararlarına göre Diyarbakır 7’nci Kolordu Komutanı Korgeneral Gültekin Yaralı oldu. 

SON DAKİKA! Diyarbakır 7’nci Kolordu Komutanlığı’na Korgeneral Gültekin Yaralı atandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, 3 sayılı üst kademe kamu yöneticileri ile kamu kurum ve kuruluşlarında atama usullülerine dair Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 9'uncu maddesi gereğince Kara Kuvvetleri Komutanlığı bünyesinde görev yapan 117 generalin, görevi ve pozisyonu değiştirildi. Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'nda 32 amiral, Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda ise 38 Generalin görev yerleri ve pozisyonları değişti.

( Tümgeneral FEDAİ ÜNSAL)

(Korgeneral Gültekin Yaralı) 


DİYARBAKIR’A KORGENERAL ATAMASI
Atama kararlarına göre 7’nci kolordu Komutanı Tümgeneral Fedai Ünsal, Ankara Kara Kuvvetleri Komutanlığı Harekat Başkanlığı’na atandı. Yerine ise Korgeneral Gültekin Yaralı getirildi. Kararda ayrıca 7’nci kolordu  Komutan Yardımcılığı’na Tümgeneral Mustafa Köksal, Diyarbakır 16’ncı Mekanize Piyade Tugay Komutanlığı’na da Tuğgeneral Mert Önen atandığı belirtildi.

Haber: Nazime Aslı ÇAVLAN 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler