Sur esnafı dert anlattı

Sur içi esnafından 40 kişilik grup Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret ederek sorun ve taleplerini dile getirdi.

Sur esnafı dert anlattı

Diyarbakır'daki Vakıflar İş Hanı, Melikahmet ve Gazi Caddesi esnafından oluşan 40 kişilik grup Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir'i ziyaret ederek sorun ve taleplerini dile getirdi.

ESNAF'IN İSTEKLERİ

Konuklarını Genel Sekreter Yardımcısı Zülfü Atlı ile birlikte karşılayan Baydemir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Esnaf, Büyükşehir Belediyesi'nin yapmış olduğu altyapı sorunlarının çözümü, otogar, DİSKİ'nin çalışmaları, Balıkçılarbaşı, Yenikapı Sokak projesi, Dicle Vadisi projesi ve mezarlık hizmetlerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Ziyarete gelen esnaf, özellikle kentte yaşanan trafik sorunlarını dile getirerek, çevre yolu eksikliğinin büyük sorun yaşattığını söyledi. Esnaf, otopark sorunundan kaldırım işgaline değin birtakım sorunları anlatarak talepte bulundu.

KALDIRIM İŞGALLERİ

Çevre yolunun Karayollarına ait olduğunu hatırlatan Baydemir kaldırım işgalinin de esnaflar tarafından yapıldığını söyleyerek bu konuda esnafların duyarlı davranmaları gerektiğini söyledi. Baydemir, esnaflarla daha geniş bir zamanda görüş alışverişi yapabilmek için kahvaltıda buluşma sözü verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler