Vodafone'dan gençlere yönelik yeni eğitim programı

Vodafone, lise ve üniversite öğrencilerine yönelik düzenlediği yeni "Vodafone Spring Break" programıyla, yapay zekadan nesnelerin internetine kadar pek çok konuda yüz yüze ve online eğitimler verdi.

Vodafone'dan gençlere yönelik yeni eğitim programı

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Vodafone, bu yıl ilk kez düzenlediği "Vodafone Spring Break" programıyla gençleri kendi ofisinde ağırladı.

Program için toplam 1400 başvuru arasından 200 öğrenci seçildi.

"Vodafone Spring Break" programında Yapay Zeka, Bulut, Güvenlik, Nesnelerin İnterneti ve 5G-İleri Bağlantı Teknolojileri olmak üzere 5 konu başlığı ele alındı. Bu eğitimler için öğrenciler ayın belli günlerinde Vodafone Maslak Genel Müdürlük binasına gelerek ofiste eğitim aldı.

Program kapsamında ayrıca İletişim, Zaman Yönetimi, İlişki Geliştirme gibi konularda online eğitimler de düzenlendi.

Vodafone, her sene aynı dönemde tekrar yapılacak bu programla gençlerin kendilerini geliştirmelerine destek olmaya devam edecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Nazlı Tlabar Güler, geleceğin liderleri olarak gördükleri genç yetenekleri keşfetmeyi ve organizasyonlarına katmayı önemsediklerini belirtti.

Güler, "Yıl içinde bize gelen lise ve üniversite etkinlik davetlerini değerlendiriyor, önceliklerimize uygun olan etkinliklere katılım göstererek Vodafone'u en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Bu çalışmalarımızı bir adım ileriye taşıyarak kendi bünyemizde bir program düzenledik. Lise ve üniversite öğrencilerine yönelik olarak hayata geçirdiğimiz 'Vodafone Spring Break' programıyla, öğrenciler için hem geleceğin meslekleriyle tanışma hem de Vodafone’u çok daha yakından tanıma fırsatı sağlamayı hedefledik.

Bu kapsamda, 200 öğrenciyi 2 ay içinde 5 gün boyunca genel merkezimizde ağırlayarak yüz yüze eğitimler gerçekleştirdik. Ek olarak, günümüzde öne çıkan yetkinliklerle ilgili online eğitimlerle onları destekledik. İleride Vodafone Türkiye'de oluşabilecek gençlik programları alımlarımıza yönelik yetenek havuzu oluşturma noktasında da hem öğrenciler hem de bizim için verimli bir program oldu." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Anadolu Ajansı