Şenyaşar Adalet Bakanlığı önünde: Oğlumu bırakın

Adalet Bakanlığı önündeki eylemini 90’ıncı gününde devam ettiren Emine Şenyaşar, bir kez daha olay anına dair kayıtların ortaya çıkartılmasını istedi.

Şenyaşar Adalet Bakanlığı önünde: Oğlumu bırakın

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 14 Haziran 2018 tarihinde AKP eski milletvekili İbrahim Halil Yıldız’ın koruma ve yakınları tarafından eşi ve iki oğlu katledilen Emine Şenyaşar’ın Adalet Bakanlığı önünde sürdürdüğü Adalet Nöbeti 90’ıncı gününde devam etti. 

ANNENİN EYLEMİ

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Riha Milletvekili olan oğlu Ferit Şenyaşar ile bakanlık önüne gelen Şenyaşar, ziyaretçi kapısına “Bakanlığın kapısını kilitleyerek içeride saklanmak acizliktir. 2 oğlum ve eşim devlet hastanesinde katledildi. Tek talebimiz adalettir” dövizi ile “Şenyaşar ailesi için adalet herkes için adalet” pankartını astı. 

Burada konuşan Emine Şenyaşar, olay anında dair kamera kayıtlarının çıkartılmasını istedi. Şenyaşar ayrıca oğlunun haksız yere tutuklu olduğunu belirterek derhal serbest bırakılmasını istedi. 

Bakanlık önünde uzun süre ağıt yakan Emine Şenyaşar, adalet talebinde bulunduktan sonra Ferit Şenyaşar ile birlikte Meclis’e geçti. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler