Hastaneden çıktı Sırlara karıştı

Dicle Üniversitesi’ndeki hastanede ayrılan Alzheimer hastasından haber alınamıyor.

Hastaneden çıktı  Sırlara karıştı

DİYARBAKIR(SÖZ)-Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesinde, tedavi gördüğü hastaneden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan Alzheimer hastası Yusuf Üren’in (56) yakınları kayıp başvurusunda bulundu. Kaybolan Üren’in bulunması için arama çalışması başlatılırken, hastaneden ayrıldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

 

KAYIPLARA KARIŞTI

 

 

Olay, akşam saatlerinde Dicle Üniversitesi Hastanesi’nde meydana geldi. İddiaya göre tedavi için hastaneye gelen Alzheimer hastası Yusuf Üren, işlemlerinin ardından hastaneden ayrıldı.

 

ARAMA ÇALIŞMALARI

Üren’den bir süre sonra haber alamayan yakınları, durumu polis ekiplerine bildirerek kayıp başvurusunda bulundu. Üren’in hastaneden ayrılarak çevrede yürüdüğü anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Üren'in bulunması için arama çalışması başlatıldı.  

Kaynak: Diyarbakır Söz

Yorumlar

Yorum Yap