Ahu Tuğba'dan kötü haber!

Yaptığı 10 evlilik ve özel hayatıyla magazin dünyasının gündeminden düşmeyen Ahu Tuğba şimdi de hastalığıyla gündemde. Geçirdiği trafik kazası sonucu yoğun bakımda bir süre kalan Ahu Tuğba tekrar hastaneye yattı. İşte Ahu Tuğba’yla ilgili son haberler.

Ahu Tuğba'dan kötü haber!

Ahu Tuğba’nın yakın arkadaşı olan Onur Akay sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Ahu Tuğba’nın KOAH nedeniyle hastaneye yatırıldığını bildirdi.

Akay instagram hesabından şu açıklamayı paylaştı:

“Canım dostum Ahu Tuğba, çok uzun bir süredir kısa adı ‘KOAH’ olan Kronik Obstrüktif Akciğer Hastalığı ile mücadele ediyor. Kızı yakın dostum Anjelik, bana yıllar önce bu rahatsızlığını anlatmıştı ama ‘Onur abiciğim bu aramızda kalsın’ dediği için yazmamıştım. Hava yollarının daralması sonucu rahat ve sağlıklı bir şekilde nefes almayı engelleyen bir akciğer hastalığı ile mücadele eden Ahu ablam, Amerika’da hastanede maskelerle yatıyor. Ne olur dualarınızı eksik etmeyin.”

AHU TUĞBA KİMDİR?

Türk sinemasının güzel oyuncularından Ahu Tuğba'nın hayatı, kariyeri ve renkli yaşamıyla her zaman merak konusu olmuştur. 13 Ağustos 1955 doğumlu olan sanatçı, Yeşilköy'de varlıklı bir ailenin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Yönetmen Metin Erksan tarafından keşfedilerek henüz ortaokuldayken sinema dünyasına adım attı. 1970'lerin sonlarından itibaren Türk sinemasında tanınmaya başlayan Tuğba, 1980'lerde zirveye ulaşarak dönemin seks sembollerinden biri haline geldi. Sinema kariyerinin yanı sıra gazino sanatçılığı ve müzikle de ilgilenen Tuğba, 1987 yılında bir müzik albümü çıkardı.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler