"Gazze'den bahsetmek tribünlere oynamaktır" demişti, Coca-Cola sponsoru oldu

Defilelerin aranan ismi ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli, Filistin’deki İsrail katliamının destekçisi Coca-Cola ile olan sponsorluk anlaşmasına oturdu. Sosyal medya kullanıcılarının Samyeli’ne tepkisi oldukça büyük.

Ünlü sunucu ve oyuncu Defne Samyeli sosyal medyanın gündemine oturdu. Coca-Cola ile olan sponsorluk anlaşması bulunan Samyeli, sosyal medya kullanıcılarının eleştirisini aldı.

KAÇAMAK CEVAPLARIN NEDENİ ANLAŞMAYMIŞ! 

Geçtiğimiz günlerde bir etkinlikte basın mensuplarının mikrofon uzattığı Samyeli, Gazze ile ilgili sorulan sorulara net bir cevap vermekten kaçınmış ve konuyu değiştirerek dikkatleri dağıtmaya çalışmıştı. Bu tavrı, kamuoyunda büyük bir tepkiye yol açan Samyeli’nin, Gazze konusundaki soruları neden geçiştirdiği merak ediliyordu. Samyeli'nin kaçamak cevaplar vermesinin sebebi kısa sürede ortaya çıktı. Ünlü sunucunun, küresel içecek devi Coca-Cola ile bir sponsorluk anlaşması bulunduğu öğrenildi. Bu bilgi, sosyal medyada hızla yayılarak Samyeli'ye yönelik eleştirilerin dozunu artırdı. Kullanıcılar, Samyeli'yi, ticari çıkarları uğruna insani bir konuda sessiz kalmakla suçluyor.

ELEŞTİRİ YAĞMURU

Daha önceki açıklamalarında ise, “Gazze’den bahsetmek tribünlere oynamaktır” diyen Defne Samyeli hakkında Twitter ve Instagram gibi platformlarda çok sayıda paylaşım yapıldı. Samyeli'nin Gazze konusundaki sessizliğini kınayan pek çok sosyal medya kullanıcısı sert eleştiriler yapmayı sürdürüyor.

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz