Hülya Avşar'dan İdil Bilgen yorumu: Çok ayıp

Hülya Avşar, Miss Turkey 2024 ünvanını alan İdil Bilgen'e yönelik yapılan olumsuz yorumlar hakkında konuştu. "Bir kız annesi olarak eleştirenleri hiç doğru bulmuyorum" diyen Avşar; "Çok ayıp, bir kadına 'Çirkin' denmez. Güzellik görecelidir" ifadelerini kullandı

Hülya Avşar'dan İdil Bilgen yorumu: Çok ayıp

Hülya Avşar, Tarabya'da yürüyüş yaparken objektiflere yansıdı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren Avşar, "Bu ara ekimde yapılacak olan tenis turnuvasına hazırlanıyorum" dedi.

2

"DEMET ÖZDEMİR'İ DE DAVET ETTİM"

Geçtiğimiz haftalarda tenis kıyafetine benzer bir elbise seçiminde bulunan Demet Özdemir, gazetecilerin "Sizi kortlarda görecek miyiz?" sorusuna; "Hülya Avşar ile karşılıklı oynarım ama yenilmeyi göze alırım yani" yanıtını vermişti. Hülya Avşar, bunu üzerine; "Demet Özdemir'i de davet ettim gelirse çok mutlu olurum, çok beğendiğim birisi. Hem de tanışmış oluruz" ifadelerini kullandı.

3

"BİR KADINA 'ÇİRKİN' DENMEZ"

Hülya Avşar, ayrıca Miss Turkey 2024 ünvanını alan İdil Bilgen'e yönelik yapılan olumsuz yorumlar hakkında konuştu. "Bir kız annesi olarak eleştirenleri hiç doğru bulmuyorum" diyen Avşar; "Çok ayıp, bir kadına 'Çirkin' denmez. Güzellik görecelidir. Beni bu hayatta eleştiremedikleri tek konu güzelliğim" dedi.

Kaynak: AJANSLAR