Kaderimin Yazıldığı Gün 32. Bölüm (son bölüm)- Dünya Elif'in başına yıkıldı!

Kaderimin Yazıldığı Gün, Star TV’nin en çok izlenen dizilerinden biri. Kaderimin Yazıldığı Gün 32. Bölümü ile ekranlarımıza geldi. Kendi hayran kitlesine oldukça güzel bir bölüm izleten Kaderimin Yazıldığı Gün 32. Bölüm (son bölüm) izlemek isteyenler haberimizdeki linkten ulaşabilir.

Kaderimin Yazıldığı Gün 32. Bölüm (son bölüm)- Dünya Elif'in başına yıkıldı!

NAİF DURGUN

Kaderimin Yazıldığı Gün 32. Bölüm’de neler oldu kaçıranlar için haberimizde. Star TV’nin kendi fanatiklerini oluşturduğu ve iyi bir izleme oranına sahip dizisi “Kaderimin Yazıldığı Gün 32. Bölüm” 9 Haziran tek parça izleme şansı…

9 HAZİRAN KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN NELER OLDU?

Elif, oğluna ve Kahraman’a kavuşmak üzereyken, karşılaştığı manzara hiç de umduğu gibi olmadı. Ve Dünya başına yıkıldı desek yeridir.

Kahraman ise Defne’yle bir hayata imza atmış ancak Elif’i kalbinden söküp atamıyor bir türlü. Tek aşkı Elif’tir ve bunu Defne’ye de açık yüreklilikle söylüyor.

Ha bu arada, Yörükhan Holding’de işlerin hiç de iyiye gitmediğini söyleyelim. Kahraman sonunda Yakup’un dediğini kabul etmek zorunda kaldı ve bir ortaklığa “evet” dedi. Yakup’un bulacağı ortak hiç de beklenmeyen biriydi. İşte kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için Kaderimin Yazıldığı Gün 32. Bölüm (son bölüm) izleme linki…

KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN 32. BÖLÜM İZLE

Kaynak: Diyarbakır Söz