Nagihan Karadere Survivor'daki hangi isim hakkında şok iddialarda bulundu?

Bu sezon farklı bir konseptle ekranlara gelen Survivor All Star'ın yayınlanan her bölümü büyük heyecan yaratıyor. Survivor’da son olarak adaya Yunus Emre Özden veda etmiş ve elemenin ardından Nagihan Karadere, Özden hakkında bomba etkisi yaratacak iddialarda bulunmuştu.

Nagihan Karadere Survivor'daki hangi isim hakkında şok iddialarda bulundu?

Sona yaklaşılan Survivor All Star'da dün Dominik Cumhuriyeti'nde gerçekleşecek son düello oynandı. Seda Ocak, Avatar Atakan, Yunus Emre Özden ve Nefise Karatay düelloda karşılaştı. Düellonun ilk turunda Yunus Emre, Nefise'ye karşı 5-1 mağlup oldu. Seda da, Atakan'a karşı 5-4 kazandı. Düello finalinde 5-3 kaybeden Yunus Emre Özden yarışmaya veda etti.Survivor All Star başladığından beri tartışmalarıyla ve aldığı cezalarla dikkatleri üzerine çeken Yunus Emre hakkında  Nagihan Karadere'den şoke etkisi yaratacak iddialar geldi.

Daha önce kazandıkları ödül için Turks ve Caicos Adaları'nda ultra lüks bir villaya giden kırmızı takımdan Yunus Emre ve Nagihan ekibi korkutmuştu. Jet ski'nin kontrolünü kaybeden Yunus Emre, Nagihan'ın üzerine hızla ilerlemiş, korkunç çarpışmanın sonunda Nagihan'ın kullandığı jet ski ortadan ikiye bölünmüştü.

Yunus Emre'nin elenmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Nagihan şu ifadeleri kullandı:

"Ben Jet Ski kazasında canımdan oluyordum. Kaza bilinçsiz bir şekilde ya da hatayla yapılır. Benim yaşadığım hatayla ya da bilinçsiz bir şekilde olan normal bir kaza değildi. Ben saliseler farkıyla ölümden döndüğüm halde herkes işin dalgasında.Verilmiş sadakam varmış ki Allah yüzüme baktı. Beni evladıma bağışladı. Şu anda ikinci hayatımı yaşıyorum. Ruh sağlığı yerinde olmayan biriyle bir sezon bitirdim ki çok şükür sağ salim evime, aileme ve sevdiklerime dönebildim. Uzaktan davulun sesi kulağa hoş gelirmiş. Normalleştirmeyin şunu. Yok kalbi temiz melek vs. Kalın bakalım aynı ortamda can güvenliğim yok diye ortalığı ayaklandırıverirsiniz.Ayrıca darp olayı da var ona hiç girmiyorum bile elim bandajlı gezdiğim zamanlar ciddi bir olay yaşadık, krizlere girdi darp etti beni bol küfürler tabii bende altta kalmadım"

Yaşadığı Jet Ski talihsizliğine "Normal bir kaza değildi" diyen Nagihan Yunus Emre'nin kendisine "İşim yarım kaldı" dediğini de iddia etti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler