Serdar Ortaç: Koyu bir alkolikten imam olma yolundayım!

Magazin dünyasının yakından takip ettiği ünlü sanatçı Serdar Ortaç yine yaptığı açıklamalarla dikkatleri çekmeyi başardı. İşte Serdar Ortaç’ın konserinde verdiği ilginç değerlendirmeler.

Serdar Ortaç: Koyu bir alkolikten imam olma yolundayım!

Son dönemde gerek canlı yayınlar gerek sosyal medya açıklamalarıyla gündemde kalan ünlü şarkıcı Serdar Ortaç hakkında çıkan sarhoş olarak sahneye çıktığı iddialarını yalanladı.

Sosyal medyada bir kullanıcı Serdar Ortaç’ın sahneye sarhoş olarak çıktığı iddiasını ortaya atmıştı. Kullanıcı Ortaç’ın aynı zamanda şarkıyı unuttuğunu ve ayakta bile zor durduğunu da eklemişti.

Bunun üzerine Ortaç, yaşananlarla ilgili olarak geçmiş hayatıyla ilgili yaptığı hatalardan duyduğu pişmanlıkları anlatmış ve “Her şeyimi kaybettim” demişti.

Açıklamasına devam eden Ortaç, hem sigara hem de alkolü bıraktığını söyleyerek artık çok değiştiğini söyledi.

"DANSÇI KIZLARI BİLE KAPATACAĞIM"

Hayatında yeni bir sayfa açan Serdar Ortaç, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Sevenleriyle sahnede sohbet eden Ortaç, kötü alışkanlıklarını bırakmasının ardından çok değiştiğini ve dansçı kızları kapatacağını söyleyerek; şöyle konuştu:

Arkadaşlar 30 senedir her gün içtiğim içkiyi ve sigarayı bıraktım. Koyu bir alkolikten bayağı imam olma yolunda gidiyorum. Yakında bu kızları da kapayacağım. Açıkça söylemem lazım artık depresyonda falan da değilim.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler