Diyarbakır'da Çüngüş Kongresi yapıldı

İlçe Başkanı Ahmet Akmeşe güven tazeledi. Kongreye Ak Parti Diyarbakır Milletvekili M. Galip Ensarioğlu ile Suna Kepolu Ataman katıldı.

Diyarbakır'da Çüngüş Kongresi yapıldı

AK Parti’nin 8. Olağan Kongre sürecine girilirken, Diyarbakır’da İl ve İlçe teşkilatları kongresinin ilki, Çüngüş’te yapıldı.

ÇÜNGÜŞ KONGRESİ YAPILDI


İlçe merkezindeki salonda yapılan ve katılımın yoğun olduğu AK Parti İlçe Kongresine, Diyarbakır Milletvekili M. Galip Ensarioğlu, Suna Kepolu Ataman, İl Başkanı Raşit Ocak, Kadın ve Gençlik kolları Başkanı ile, ilçe başkanları ile partililer katıldı. İlçe Başkanı Ahmet Akmeşe’nin tek listeyle girdiği seçimde, güven tazeledi. Ensarioğlu, Kepolu Ataman ve İl Başkanı Ocak birer konuşma yaptı.

AKŞEME GÜVEN TAZELEDİ


Bu arada, Milletvekili Kepolu Ataman, “Çüngüşteyiz” başlığıyla, kongreyi sosyal medya hesabından paylaştı. Milletvekili Kepolu Ataman, paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

KEPOLU ATAMAN’DAN MESAJ

“Bugün, şehrimizin 8. Olağan Kongre sürecine #Çüngüş ilçemiz ile  başladık.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın güçlü liderliğinde, AK Parti’mizin 23 yıllık yürüyüşü, sadece bir siyasi yolculuk değil; milletimizin yeniden dirilişi, kadim medeniyetimizin küllerinden doğduğu bir destandır.

Büyük bir coşku ile gerçekleştirdiğimiz 8. Olağan İlçe Kongremizde güven tazeleyen Ahmet Akmeşe Başkanımızı ve yönetimini tebrik ediyor, kongremizin Çüngüş’ümüze, Diyarbakır'ımıza ve teşkilatımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz