Teşekkür Afişli Veda

AK Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında aday gösterilmediğini belirterek, döneminde Ağrı'ya yapılan hizmetler için teşekkür etti. Çelebi, basın toplantısı yaptığı yerin duvarına üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun fotoğraflarının bulunduğu 'Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım ve Başbakanım' yazan afiş astı.

Teşekkür Afişli Veda
 24'üncü dönemde Ağrı'dan Ak Parti Milletvekili seçilerek meclise giren Ekrem Çelebi, 7 Haziran seçimlerinde de milletvekili olabilmek için partisine başvurdu ancak aday gösterilmedi. Çelebi, bugün TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Ağrı'ya yapılan yatırımlarla ilgili afişler getirdi ve duvara da Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu'nun fotoğraflarının bulunduğu 'Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım ve Başbakanım" yazan afiş astı. "Nasip buraya kadarmış" diyen Çelebi, "Görev yaptığım süre içinde seçim bölgem Ağrı'ya önemli hizmetler götürüldü. 7 milyar liranın üzerinde yatırım yapıldı. Son 4 yıl içinde sadece il merkez ve köy yollarına 452 kilometre sıcak asfalt olmak üzere hizmet götürdük, şu anda 450 yataklı devlet hastanemiz yapılmakta, ilçelerimizdeki hastane yapımları da devam ediyor" dedi. Çelebi, "Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza şükranlarımı sunuyorum. Hayatım olduğu sürece ben AK Partiliyim, AK Partili olarak kalırım, bundan sonraki süreçte elimden ne gelirse yapacağım. Ben daha önce devlet memuruydum. Ben şu anda Türkiye'de bir milletvekiliyim. Benim ilime, benim ülkeme Ak Parti hükümetleri çok büyük hizmetler getirdi. Ben buna minnettarım" dedi.
GÖZLERİ DOLDU
Veda konuşmasında gözleri dolan Ak Parti Ağrı Milletvekili Ekrem Çelebi, "Ben 22.5 yıl bu ülkeye memur olarak hizmet ettim ama gerçekten Meclis insanları geliştiriyor. Bir bürokrat olarak geldim ama şimdi Türkiye Cumhuriyeti'nin bir milletvekili olarak ayrılıyorum. Bu bana göre çok büyük bir onurdur" dedi. Bir gazetecinin bundan sonraki süreçte ne iş yapacaksınız? Sorusuna Çelibi, "Ben emekliyim. Ankara'da bir iş buluruz, eğer siz bize bir iş teklifi getirirseniz sevinirim" diye cevapladı. Çelebi, gazetecilere, yanında getirdiği çikolatadan ikram etti.





Kaynak: Diyarbakır Söz