Trabzonlu çocuk ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’daki açılışta sahneye çıkan 8-10 yaşlarındaki Berat Can Gürsoy adlı çocuk mikrofona beklenmediği bir şekilde, “Bay Kemal” diye seslenerek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi, Erdoğan’ı ise övdü. Kısa sürede sosyal medyada gündem olurken, CHP lideri Kılıçdaroğlu "o daha çok küçük" diye, paylaşım yaptı.

Trabzonlu çocuk ne dedi?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katıldı. Erdoğan törende tam açılışın yapılacağı sırada küçük bir erkek çocuğu sahneye çıktı. Sahneye çıkan Berat Can Gürsoy adlı çocuk Erdoğan’ın elinden oyuncak araba hediyesi aldı. Çocuk daha sonra Erdoğan’dan mikrofonu istedi.  Mikrofonu alan çocuk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında “Bana mikrofonu verin. Arkadaşlar bu bay Kemal Cumhurbaşkanı amcam karşısında kim?. O adam hain hain. Burada adam, en iyi adam. Ona oyunuzu verin” dedi.

MİKROFONU İSTEDİ

Erdoğan ve yanındaki bakanlar da Berat Can Gürsoy'un anlık gelişen konuşmalarını gülümseyerek karşıladı. Erdoğan’ın sorusu üzerine Gürsoy Trabzonspor altyapısından oynadığını ve madalyası olduğunu söyledi.

"O DAHA ÇOK KÜÇÜK"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu kısa süre sonra Twitter hesabından paylaşım yaparak, “Lütfen küçük çocuğumuzla ilgili haberi paylaşmayın, kötü söz söylemeyin. O daha çok küçük. Ayrıca tüm örgütlerimizden istirhamımdır, duygularımıza yenilmeden, çocuk pedagojisi ne diyorsa ona uyun" dedi.

Kılıçdaroğlu’nun bu açıklaması sonrası CHP sosyal medya hesabından ve parti yöneticilerinin yaptığı paylaşımlar silindi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler