Adaletiniz batsın!

İzmir’li hakemler Diyarbakırspor’u yakmaya devam ediyor.

Adaletiniz batsın!
Hüseyin Sabancı,Tokat’ta 1 puanı rakibe hediye etmişti. Özgür Sepin de son dakikada vermediği % 100’lük penaltıyla 2 puanı gasp etti.

HEM PENALTI HEM KIRMIZI KART AMA Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta İzmir bölgesi hakemleri Diyarbakırspor’a darbe vurmaya devam ediyor. 2 hafta önce Hüseyin Sabancı, Tokat’ta Mustafa Kuru’yu haksız yere oyundan atarak uzatmalarda verdiği yanlış faül kararıyla Diyarbakırspor’un 2-1 yenilmesine neden oldu. Dün de Of’ta son saniyelerde Özgür Sepin sahnedeydi. 90+4.dakikada gole giden Mustafa Kuru düşürülürken,hakem Sepin penaltı ve kırmızı kart göstereceği yerde devam kararı vererek adeta ligin kaderiyle oynadı. Bu pozisyona şiddetli şekilde itiraz eden Diyarbakırspor’lu İrfan’a da kırmızı kart gösterdi.

İNANILMAZ GOLLER KAÇTI Tokatspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri’nin de izlediği maçta Diyarbakırspor 42.dakikada 1-0 öne geçti. Mustafa Kuru’nun ceza alanında düşürülmesi sonucu kazanılan penaltıyı Suat Mutlu gole çevirdi.

İlk yarıyı 1-0 galip tamamlayan Diyarbakırspor, 70.dakikada Aydın Taşkın’ın golüne engel olamayınca durum 1-1 oldu.

1-1’den sonra Murat Kürüm,Cemal ve Ahmet Aras’la akıl almaz goller kaçıran Diyarbakırspor, son dakikada penaltısı da verilmeyince 2 puanı bıraktı,evine 1 puanla döndü.

2 PUANLIK AVANTAJI VAR Haftayı bay geçiren Tokatspor’un 2 puan üstüne çıkan Diyarbakırspor,gelecek hafta sahasında Pendikspor’la oynarken,son hafta Ankara’da Bugsaşspor’un konuğu olacak. Tokatspor ise evinde Konya Torku Şekerspor’la oynayıp son hafta Ofspor deplasmanına gidecek. Diyarbakırspor haftaya kazanır ve Tokatspor puan kaybederse Yeşil-Kırmızılı takım ligde kalmayı garantileyecek. İki takımın da kazanması veya puan kaybetmesi halinde düğüm son haftada çözülecek. Puan eşitliği halinde iki takımın da ikili averajı eşit olduğu için ligde kalacak takımı genel gol averajı belirleyecek. Diyarbakırspor, gol averajında Tokatspor’un 5 gol önünde yer alıyor. Ligde kalmak için avantajlı olan Diyarbakırspor’un her şeye rağmen çok dikkatli olması şart.

Kaynak: Diyarbakır Söz