Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın koltuk savaşında flaş gelişme: Fenerbahçe Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı!

Süper Lig'de ligi ikinci tamamlayan ve sezonu kupasız bitiren Fenerbahçe'de flaş bir gelişme yaşandı. Başkanlık seçimine gidecek olan sarı-lacivertli takımda Ali Koç ile Aziz Yıldırım yarışacak. Seçim öncesi haberlere göre Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Portekizli teknik adam Jose Mourinho ile anlaştı. Ayrıntıları haberimizde derledik...

Ali Koç ile Aziz Yıldırım'ın koltuk savaşında flaş gelişme: Fenerbahçe Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı!

Trendyol Süper Lig'de 99 puanla ligi ikinci sırada tamamlayan Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'ne katılmak adına ön eleme oynayacak.

KOÇ'TAN AZİZ YILDIRIM'A HARİKA BİR ÇALIM

Yeni sezona güçlü bir kadro ve yeni bir hocayla girmek isteyen sarı-lacivertli camiada hareketli saatler yaşanıyor.

Başkanlığına adaylığını açıklayan Aziz Yıldırım, başkan olması durumunda Jose Mourinho'yu takımın başına getireceğini açıklamıştı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından başkan Alü Koç da bomba bir hamle yaparak Jose Mourinho ile anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe!de yeni teknik direktör çalışmaları da günlerdir sürüyor. Sarı-lacivertli ekipte sportif direktör Mario Branco, başkan Ali Koç'tan aldığı yetkiyle Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile görüşmelerini yaklaşık 1 haftadır sürdürüyordu.

Seçim çalışmaları dolayısıyla Türkiye'de bulunan Ali Koç da tele konferans yönetimiyle Portekizli teknik adam ile konuşarak, projelerini ve hedeflerini anlattı. Yapılan görüşmelerin ardından Jose Mourinho, 2+1 yıllık sözleşme konusunda ikna edildi. Başkan Ali Koç, önümüzdeki saatlerde Londra'ya gidecek ve Mourinho ile resmi sözleşmeyi imzalayacak.

BERABER ÇALIŞIRIZ, SORUN YOK

Aziz Yıldırım: "Yönetim, Jose Mourinho ile anlaşmış sanırım. O taraf bana sordu, 'İmzalayın, biz kazanırsak beraber çalışırız sorun yok' dedim."

Jose Mourinho'nun 2 yıllık maliyetinin ise yaklaşık 45 milyon Euro civarında olması bekleniyor.

ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİNİ BİRLİKTE SEYREDECEKLER

Öte yandan Ali Koç'un yeni yönetiminde yer verdiği Acun Ilıcalı'nın da bu görüşmede yer alması ve bu 3 ismin Londra'daki Wembley Stadı'nda yarın oynanacak olan Şampiyonlar Ligi finalini beraber seyretmesi bekleniyor.

MOURINHO: YENİ MACERALAR İÇİN

Portekizli teknik adam, bugün alışveriş yaptığı anlardan bir kare paylaşarak "Yeni maceralar için" notunu düştü. 99 puan toplayan Fenerbahçe'nin teknik direktörü İsmail Kartal ile yolların ayrıldığı öğrenildi.

HABER MERKEZİ 

Kaynak: Diyarbakır Söz