Tutanakta, Beşiktaş forması giyen bir kişinin Tunçer’e, “Burası Amed değil, Diyarbakır değil; üzerindeki formayı çıkart.” dediği belirtildi. Tunçer, olay çıkmaması için formasını çıkarmaya çalışırken grubun saldırısına uğradığını, formasının zorla çıkartıldığını ve darbedilmeye devam edildiğini ifade etti. Yanında bulunan Faysal isimli kişinin de darbedildiği kaydedildi.
AMEDSPOR FORMASINI TAŞIMAK SUÇ DEĞİL
Olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından hastaneye götürülen Cemal Tunçer, saldırganlardan şikâyetçi oldu. Bir insanın yalnızca taşıdığı forma, renkleri ve aidiyeti nedeniyle hedef alınmasını kabul etmiyoruz. Amedspor formasını taşımak suç değil, onurdur!
Cemal Tunçer ve Faysal’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor; saldırganların bir an önce tespit edilerek adalet önüne çıkarılmasını bekliyoruz. Amedsporlu Hukukçular Derneğini, mağdurlara gerekli hukuki desteği sunmaya ve bu saldırının cezasız kalmaması için sürecin sonuna kadar takipçisi olmaya davet ediyoruz. Biz de bu sürecin takipçisi olacağız!
Kaynak: Diyarbakır Söz
Yorumlar