Amedspor ligin yeni lideri olabilecek mi?

TFF 1’inci Lig’in 8 haftasında zirve el değitirmeye devan ediyor. Sakaryaspor’u 4-0 yenen Karagümrük zirvenin yeni sahibi oldu. İstanbulspor-Kocaelispor ve Amedspor-Erokspor maçlarından sonra zirve yeniden şekillenecek.

Amedspor ligin yeni lideri olabilecek mi?

TFF 1’inci Lig’in 8 haftasında zirve iki defa el değiştirdi. Erzurumspor’un liderliği bir gün sürdü. Sakaryaspor’u 4-0 yenen Karagümrük zirvenin yeni sahibi oldu. İstanbulspor-Kocaelispor ve Amedspor-Erokspor maçlarından sonra zirvenin nasıl eldeğiştireceği merak ediliyor. Trendyol 1’inci Lig’de devlerin zirve kovalamacası sürüyor. Büyük bir heyecana sahne olan 8. Hafta maçlarına devam edildi. Cuma akşamı Boluspor’u konuk eden Erzurumspor sahadan 1-0 galip ayrıldı ve maç fazlasıyla zirvenin yeni sahibi oldu. Dün akşam İstanbul ekibi ile Sakaryaspor karşı karşıya geldi. 12 puanlı Karagümrük Sakaryaspor’a 4-0 yenerek liderlik koltuğuna oturdu.

ZİRVE NASIL OLACAK?


Futbolseverlerin büyük bir heyecanla takip ettiği 1. Lig’de bu akşam iki önemli maç oynanacak. İstanbulspor evinde Kocaelispor’u konuk edecek. Maçın başlama saati 19.00. Bu maçın beraberlikle sonuçlanması durumunda Amedspor büyük şans elde edecek.

AMEDSPOR ZİRVE İÇİN SAVAŞACAK

12 puanla 6. Sırada yer alan Diyarbakır temsilcisi Amedspor ise bu akşam Erokspor’u konuk edecek. Diyarbakır Stadyumu’nun bakımda olması nedeniyle maç Antalya’da oynanacak. 19.00’da başlayacak olan maçı binlerce Amedspor taraftarının izlemesi bekleniyor. Amedspor’un 3 puanla ayrılması durumunda gol avantajı ile zirveyi eline alabilir.

HABER MERKEZİ
 

Kaynak: Diyarbakır Söz