Bak şu konuşana!

Tokatspor Başkanı Mehmet Aktürk, 44 yıllık çınar Diyarbakırspor’u ve milyonlarca kitlesi olan Diyarbakır kentini aşağılamaya devam ediyor. Mehmet Aktürk bu kez de Diyarbakır’a gelen takımların tehdit edildiğini iddia etti.

Bak şu konuşana!
Bu sezon itibariyle aslı astarı olmayan suçlamalarda bulunarak Diyarbakırspor’u töhmet altında ve hedef göstermeye çalışarak psikolojik üstünlük sağlamaya çalışan Aktürk, haddini aşan şu sözleri kullandı :

‘HAKEMLER VE RAKİPLER TEHDİT EDİLİYOR’ "Bizim tepkimiz Diyarbakır'da futbol dışı yaşanan olaylaradır. Gazi Osman Paşa Spor takımının Diyarbakırspor ile 100 maç yapsa 99'unu yeneceğini söylemiştim. Yine aynı görüşteyim. Bu birtek o maça has bir durum değil. Diyarbakır'da yapılacak maç öncesinde futbol kulüpleri çeşitli açıklamalar ile sindirilmeye çalışılıyor. Hakemler ve camialar etki altında bırakılmaya çalışılıyor. Gazi Osman Paşa Spor'un hakkı olan puanların Diyarbakır'da nasıl gasp edildiğinin de farkındayız. Zaten Gazi Osman Paşa Spor Kulübü Basın Sözcüsü Sami Mendi'nin bahsi geçen maç sonrası yaptığı açıklamada bu maçta hakemlerin sahaya şartlanmış olarak çıktıkları yönündedir. Gazi Osman Paşa Spor Kulübünü zan altında bırakacak hiçbir açıklamam olmamıştır.”

Kaynak: Diyarbakır Söz