Başkan Elaldı resti çekti; "Karar geri çekilmezse Amedspor maça çıkmayacak, tavrımız nettir!"

Diyarbakır'da oynanması planlanan Amedspor-Pnedikspor maçı saha zemininin uygun olmadığı gerekçe gösterilerek Iğdır'a çekilmişti gelen son dakika haberine göre valilik tarafından Amespor kulübüne gönderilen seyircisiz oynama kararına tepkiler artarken Kulüp Başkanı Aziz Eladı, "Karar geri çekilmezse Amedspor maça çıkmayacak, tavrımız nettir!" dedi. "

Başkan Elaldı resti çekti;

AMEDSPOR HALKIN TAKIMIDIR!

Amedspor Kulüp Başkanı Aziz Elaldı tarafından yapılan açıklamada, "

"Bu sabah bize Valilik tarafından seyircisiz oynama kararı tebliğ edildi. Bu karar geri alınmazsa bizim maça çıkmayacağız ve son zamanlarda Amed spora yönelik sosyal medya üzerinden içeride ve dışarıda yapılan saldırılardaki zihniyet ve basılan düğme hangisi ise ve bugün Iğdır'da alınan kararlar aynı yerden verilmiştir.

Bunlar Amedspor'aa zarar vermek için yapılan saldırılardır, bu zihniyetteki bütün yapıların kişilerin grupları Herkesin bir şekilde kendini toparlaması lazım. Amedspor halkın takımıdır halk, bunlara gereken cevabi verecektir. Bir grup ve 100 grup bu zararı veremezler,  vermemeliler biz buna müsaade etmeyeceği. İçeride de dışarıda yapılan saldırıların zihniyeti aynı zihniyettir. Amedspor'u yıpratmak başarısına engel olmaktı bunun başka açıklaması yoktur."ifadelerine yer verdi.

HABER MERKEZİ 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler