Bismil 4 köşe

Kayapınar Belediyespor’u 8 kişi ile 2-1 yenerek haftayı lider Y.Diyarbakırspor’la aynı puana sahip averajla 2.sırada tamamlayan Bismil Belediyespor’da yüzler gülüyor.

Bismil 4 köşe

Ligin en başarılı teknik adamlarından biri olarak göz dolduran Mikdat Ekinci,haklı bir galibiyet alarak ne kadar iyi takım olduklarını ortaya koyduklarını söyledi. Ekinci,”Bana göre şu ana kadar ki en zor maçımızı oynadık. Erken gollerle 2-0 öne geçip rakip 9 kişi kalmasına rağmen gereksiz yere gördüğümüz 3 kırmızı kartla işi zora soktuk. Son 15 dakikada 8 kişi oynamamıza rağmen kazanmasınhı bildik. Yürekleriyle oynayarak bu haklı sonucu elde eden futbolcularımı kutluyorum. Moral ve motivasyonumuz doğal olarak çok yüksek.

 

‘3 CEZALI VE 4 SAKATIMIZ VAR’

Ligdeki ilk yılımızda kadromuzun kısıtlı olması ve sahamızın bakımda olmasından dolayı tüm maçları dışarıda oynamamız gibi etkenlere rağmen 20 puan toplayarak gizli lider olmamız büyük başarıdır. Fakat bununla yetinmeyeceğiz. Her zaman söylediğim bir şey var ;şampiyon olacağız ya da kümede kalacağız gibi bir söylemim yok. Her hafta maç kazanmak istiyoruz. Ondan sonrası kendiliğinden gelecektir. 19 futbolcumuz var,bunların 7’si sakat ve cezalı. Hüseyin,Abdullillah ve Sinan kırmızı kart gördü,Selim sezonu kapattı,Velat Çelik,Aziz ve Kerim de sakat. Cizre maçı öncesinde elimizde sağlam olarak 2’si kaleci 12 futbolcu var. Bu kısıtlı kadro görevini yaptı, devre arasında gereken takviyeleri yapacağız.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler