Diyar galibiyete hazır

Kendi sahasındaki son maçta yarın Pendikspor’la karşılaşacak olan Diyarbakırspor galibiyete şartlandı.

Diyar galibiyete hazır
Yönetim biriken primleri ödeyerek futbolculara moral dopingi yaptı. Yoğun talep olması halinde uzun aradan sonra ilk kez kale arkası tribünleri de açılacak.

SON ÇALIŞMA BUGÜN Spor Toto 2.Lig Beyaz Grup’ta son 2 haftaya girilirken, kümede kalma hesaplarında nefesler tutulmuş durumda. Pazar günü kendi sahasında Pendikspor’u ağırlayacak olan Diyarbakırspor,hafta boyunca neşeli ve istekli şekilde hazırlandı. Son 2 çalışmasını Atatürk Stadı’nda yapan Diyarbakırspor’da teknik heyet, tüm hesapları galibiyet üzerine kurdu. Puan kaybının adeta intihar anlamına gelecek olması nedeniyle hücüm ağırlıklı çalışmalar yapılırken,Teknik Direktör Levent Numanoğlu’nun hücümdaki tüm kozlarını 11’de sahaya süreceği öğrenildi.

Dün akşam Ali Gaffar Okkan Tesisleri’nde kampa giren Diyarbakırspor, bugün yapacağı ter idmanından sonra maç saatini beklemeye başlayacak.

PENDİK’E DİKKAT, PRİMLER ÖDENDİ Teknik patron Numanoğlu, genç ve çok koşan takım özelliğine sahip Pendikspor için öğrencilerini sık sık uyarıyor. Numanoğlu,”Rakibin iddiasının olmaması bizim için handiaptır. Böyle takımlar çok tehlikeli olur. Genç ve iyi mücadele eden bir yapıları var. Onlardan daha fazla koşup, daha çok istemezsek hüsran yaşarız. Bu konularda çok dikkatli olmalıyız” diyerek futbolculardan tam motivasyonla sahaya çıkmalarını istedi.

Bu arada Diyarbakırspor yönetimi biriken primleri ödedi. İç sahadaki Konya Torku Şeker galibiyeti ve deplasmanda alınan Ofspor beraberliği nedeniyle futbolculara ödeme yapılması yarınki maç öncesinde moralleri bir kat daha artırdı.

KALE ARKALARI TALEBE BAĞLI Pendikspor maçının bu sezondaki taraftar rekorunun kırılması bekleniyor. Bilet fiyatlarının 2 TL olması ve takımın ligde kalma yolunda kendi sahasındaki son maça çıkması nedeniyle taraftarların maça büyük ilgi göstereceği tahmin ediliyor. Maçın saat 15.30’da olması ve hava tahminlerine göre maç saatinde bahar havası beklenmesi de taraftar sayısının fazla olacağı söylemini güçlendiriyor.

Tribünlerin tamamı dolmadığı için bu sezon kapalı tutulan kale arkası tribünlerinin açılıp açılmayacağı ise taraftarın maça olan ilgisine bağlı. Yoğunluk olması halinde bu tribünlerin de açılacağı kaydedildi.

Kaynak: Diyarbakır Söz