Diyar, Rize'de kalacak

Diyarbakırspor, kazanması halinde ligde kalmasını büyük ölçüde garantileyecek Ofspor maçı için yarın yola çıkacak.

Diyar, Rize'de kalacak
Kafile,Trabzon yerine Rize’de kamp yapacak.

  NEDENİ ;RİZE DAHA YAKIN Diyarbakırspor’un Ofspor deplasmanı programı belli oldu. Diyarbakır’daki çalışmalarını yarın tamamlayacak olan Diyarbakırspor’un yarın akşam Ankara aktarmalı uçak seferiyle Trabzon’a gideceği ve buradan da Rize’ye geçeceği açıkladı. Of,Trabzon’un ilçesi ancak Diyarbakırspor,Trabzon merkezi yerine Rize’de kamp yapacak. Bu kararın nedeni de Rize’nin Of’a daha yakın olması. Rize Dedeman Otel’de kamp yapacak olan Diyarbakırspor, Pazar sabahı maçın oynanacağı Of İlçesi’ne geçecek. Yeşil-Kırmızılı takım, maçtan sonra tekrar Rize’ye dönüp geceyi burada geçirdikten sonra Pazartesi günü Trabzon-Ankara aktarmalı uçak yolculuğuyla Diyarbakır’a dönecek.

TAKIMA MORAL YEMEĞİ Ligdeki kader maçlarından birini Pazar günü deplasmanda Ofspor’la oynayacak olan Diyarbakırspor’a moral yemeği verdi. Eski yöneticilerden Felat Hevedanlı’nın Doğan Sofra Salonu’nda verdiği yemeğe Kulüp 2.Başkanı Mahmut Yaşa ve yöneticilerin yanı sıra teknik heyet ve futbolcular katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Hevedanlı, Spor Toto Süper Lig’de olması gereken Diyarbakırspor’un bu durumda olmasının kent adına üzücü olduğuna dikkat çekerek, her şeye rağmen takımın bu sezon ligde kalmasının önemli olduğunu söyledi. Eski yönetici ve STK yöneticilerinden oluşan komisyonun takıma ligde kalma primi vermek için çalışma yaptığını da kaydeden Hevedanlı,”Rakam kesinleşmedi. Kendi aramızda konuşuyoruz ve karara bağlamak üzereyiz. Ama böyle bir primin ödeneceğini bilin. Ligde kalacağınıza inanıyoruz. Yeter ki kendinize güvenin. Bu işi başaracaksınız. Ligde kalmanız bu kent adına çok önemlidir. Trabzon’a gelip sizlere destek vereceğiz. Bu kentin sizin başarınıza çok ihtiyacı var.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz