Yürüyüş branşında gelecek vaat eden sporcular arasında yer alan Aslan'ın başarısı kentte sevinçle karşılandı.
Antalya’da yapılan Türkiye Atletizm Şampiyonası'nda Diyarbakır adına yüzleri güldüren dev bir başarı geldi.
Diyarbakır Spor Lisesi öğrencisi Mehmet Aslan ,10 kilometre yürüyüşte Türkiye ikincisi olup milli takıma seçilerek büyük bir başarının altına imzasını attı.
Aslan,12 Nisan’da Yunanistan’da yapılacak Balkan Şampiyonas'ında Türkiye'yi temsil edecek nilli takımda forma giyecek.
"İmkanların Artırılması Başarıda Önemli Etken "
Mehmet Aslan'ı tebrik eden Diyarbakır Spor Lisesi Müdürü Çerkez Selimoğlu, okulun sportif başarılarla gündeme gelmesinin herkesin motivasyonunu artırdığına dikkat çekti.
Selimoğlu,"İl Milli Eğitim Müdürümüz Murat Küçükali her konuda okulumuza destek oluyor, imkanların artırılması eğitim kalitesine ve her branşta sportif başarılara yansıyor. Mehmet Aslan'ın Türkiye ikincisi olup milli takıma seçilmesi de bunun bir sonucudur." dedi.
Kaynak: Diyarbakır Söz