Diyarbekirspor bildiğiniz gibi

Lider Karacabey Belediyespor’a deplasmanda 1-0 mağlup olan Diyarbekirspor, galibiyet hasretini 10.maça çıkardı. Takımın ortaya koyduğu mücadele puan almaya yetmedi.

Diyarbekirspor bildiğiniz gibi

2.Lig  Kırmızı Grup’ta tarihinin en kötü dönemini geçiren Diyarbekirspor, çıkış yakalamak umuduyla gittiği Bursa’dan da hüsranla döndü. 11 haftası kalan ligde 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 yenilgi alarak 6 puanla son sıralarda yer alan Yeşil-Kırmızılı takım, ikinci 45 dakikada kalesinde gördüğü golle Teco Karacabey Belediyespor’a yenilmekten kurtulamadı.

Zaman zaman etkili ataklar geliştirse de lig başından beri olduğu gibi son vuruşlarda etkili olamayan Diyarbekirspor, ikinci yarıda yediği gole cevap veremedi.

Bursa temsilcisini 3 puana taşıyan golü 59.dakikada Fatih Aktay kaydetti.

Etimesgut Maçı Nerede Oynanacak ?

Diyarbekirspor’da gözler 30 Ekim Pazar günü Etimesgut Belediyespor’la yapılacak 12.hafta mücadelesine çevrildi. Ancak maçın nerede oynanacağı belli değil. Diyarbakır Stadı’nın zemini bakıma alındığı için Diyarbekirspor ve Amedspor, Kasım ayının ortasına kadar maçlarını başka statlarda oynamak zorunda. Diyarbekirspor-Etimesgut Belediyespor karşılaşmasının yeri hafta içinde netlik kazanacak.

Kaynak: Spor Merkezi

Çok Okunan Haberler