Diyar'da gazi alarmı

Son 3 maçını kaybederek ilk kez Tokat’ın gerisine düşen Diyarbakırspor, evinde yapacağı Gaziosmanpaşa maçını kaybederek ligde kalmak için çıkışa geçmek istiyor.

Diyar'da gazi alarmı
Teknik Direktör Numanoğlu,”Tek kelimeyle kazanmak zorundayız. Başka çıkar yolumuz yok.” dedi.

ARA YARADI, SAKATLAR İYİLEŞTİ Son 5 haftaya küme düşme hattında giren Diyarbakırspor, Pazar günü yapacağı Gaziosmanpaşa maçını son umut olarak görüyor. Renkdaşını yenerek Tokatspor’un şampiyonluk adayı Balıkesir’le deplasmanda yapacağı maçı kaybetmesiyle bir sonraki hafta gideceği tarihi Tokat deplasmanı öncesinde hem tekrar öne geçmek hem de moral kazanmak istiyor.

Geçen haftayı bay geçirdiği için eksiklerini giderme imkanı bulan Diyarbakırspor’da sakatların iyileşmesi sevindirirken, Teknik Direktör Levent Numanoğlu, futbolda maçların 3 ihtimalli olduğunu ancak Gaziosmanpaşa maçını tek ihtimal olarak düşündüklerini söyledi. Numanoğlu,”Ne rakibin gücünü ne de başka etkenleri düşünecek durumda değiliz. Öyle bir konumdayız ki tek puan kaybına tahammülümüz yok. Onun için şartlar ne olursa olsun Gaziosmanpaşa’yı yenmek zorundayız. Bu işin tek kelimeyle özeti budur.” diye konuştu.

‘TOKAT’I BIRAKALIM, İŞİMİZE BAKALIM’ Geçen hafta Tokatspor-Y.Malatyaspor maçını izlediğini de hatırlatan Numanoğlu, Tokatspor’un çıkışından ziyade kendi takımının alacağı sonuçların belirleyeceğini ifade etti. Numanoğlu,”Tokatspor da bizim gibi ligde kalmaya çalışıyor. Bir hafta öncesine kadar biz öndeydik, şimdi avantaj onlara geçti. Ancak böyle devam edecek diye bir şey yok. Biz kalan maçlarda onlardan daha fazla puan alırsak ligde kalan biz oluruz. Tokatspor’u konuşmaktan çok kendi işimize bakalım. 2 hafta sonraki maçı şu anda düşünmek anlamsızdır. Önce Gaziosmanpaşa’yı geçmeliyiz.Eğer bu maçı kazanırsak Tokat’taki maç öncesinde stresli taraf rakibimiz olur. Benim Diyarbakır halkından ricam ;Gaziosmanpaşa maçını bir final gibi düşünerek tribünlere gelsinler.” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz