Diyar'da gündem gece

Diyarbakırspor’da tüm umutların bağlandığı İstanbul ve Ankara’da iki etaplı yapılacak destek geceleri için çalışmalar hızlandı. Önümüzdeki haftadan itibaren belirlenen listedeki isimlere yönelik ziyaretlere başlanacak.

Diyar'da gündem gece
‘KISA SÜREDE İYİ ŞEYLER BAŞARDIK’ Diyarbakırspor Genel Menajeri Ramazan Kahramaner,kayyum yönetiminin kısa sürede önemli çalışmalara imza atarak kulübün temel ihtiyaçlarını karşıladığını ve sezon başında kampa gidemeyen takımı Antalya’ya kampa gönderdiğini söyledi. Kulüpte toparlama süreci başlatarak bunda da başarılı olduklarını anlatan Kahramaner,” Çok kısıtlı olanaklarla iyi şeylerin başarıldığına inanıyoruz. Takımı -3 puandan + 6 puana kadar getirdik.E ksikliklerimizden dolayı 10-11 puan da kaçmıştır. 17-18 puanımız olmuş olsaydı 2. yarı da 12-13 puan almamız durumunda yüzde yüz ligde kalmamız kesinleşmiş olacak ve spor otoritelerinin kafası karışacaktı. Yine de iddialarımız devam etmektedir. Kısıtlı olanaklara rağmen kaloriferimiz düzenli yandı, yemeğimiz çıktı, personele ve futbolculara kasım ayında bir miktar ödemeleri ödendi, aralık ayında bazı acil ihtiyaçlar karşılandı. Ocak ayında da kesin ödemeler yapılacaktır. Futbolcuların sözleşmeleri tek tek ele alınacak, bu hususta gerekli düzenlemeler yapılacaktır.” dedi.

‘TAKIMA CİDDİYET KAZANDIRILDI’ Küskün futbolcuları yeniden takıma kazandırdıklarını belirten Kahramaner,teknik direktör Rafet İyem’in de takıma bir disiplin ve ciddiyet kazandırdığını kaydetti. Kahramaner,”Küskün futbolcular takıma yeniden kazandırılmış, sorun yaratan kalmak istemeyen uygun görmediğimiz futbolcular takımdan uzaklaştırılmış, takıma yeni bir disiplin kazandırılmış, yeni bir hava getirilmiştir.Bir aylık ara en iyi şekilde değerlendirmeye alınmış, yeniden eksik olan antrenman kamp, maç malzemeleri alınmış, yenilenmiş altyapıdan 9-10 futbolcuyla görüşülüp 5-6 tanesi takıma kazandırılmıştır. 2 haftalık kamp için Antalya Kemer’de Şato Prestij Oteline gidilmiştir.” şeklinde konuştu.

‘DESTEK GECELERİNDEN UMUTLUYUZ’ Destek gecelerinin kulübün geleceği için büyük önem taşıdığını ifade eden Kahramaner,buradan toplanacak para ile transfer yasağını kaldırmak istediklerini anlattı. Kahramaner,”En büyük umutlarla beklenen, daha önce bahsedilen “Diyarbakırspor destek ve dayanışma geceleri” organizasyonları 45 yıllık tarihinde en organizeli şekilde İstanbul ve Ankara’nın en seçkin otellerinde kararlaştırılmıştır. 25 Ocak 2013 tarihinde İstanbul’da, 9 Şubat 2013 tarihinde de Ankara’da Diyarbakırspor’un en heyecanlı, en anlamlı, en dikkat çeken geceleri olacaktır. Beklentilerimiz gecelerden gelen para ile öncelikle transfer yasağını açmak, transfer yapıp yüzde yüz ligde kalmaktır. Şayet paramız yetmezse, gerekli maddi desteği alamasak bile paramız, futbolcumuz, personelimize, primlerimize yetecek şekilde olacaktır. Bu şekilde de lig de tutunma umutlarımız devam edecektir.Şimdiden gecelerimize, davetiyelerimize gerekli ilgisini ve yardımını esirgemeyen, satışının desteği konusunda gerekli özveriyi gösteren, dostluğunu eksiltmeyen herkese teşekkür ediyoruz.“Diyarbakırspor yaşasın, başka Diyarbakırspor yok!” diyoruz.”dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler