Diyar'ın kaderiyle oynanıyor

Tokat ve Of’taki hakem hataları nedeniyle ligde kalmayı garantilemesi engellenen Diyarbakırspor MHK’nin atadığı İzmirli hakemlere tepkili.

Diyar'ın kaderiyle oynanıyor
2.Başkan Yaşa,”Ofspor başkanı bile penaltı dedi. Resmen 2 puanımız çalındı “ derken,teknik patron Numanoğlu her şeye rağmen ligde kalan takım olacaklarını söyledi.

NASIL BİR OYUN OYNANIYOR?   Deplasmandaki Tokatspor ve Ofspor maçlarında hakem faciası yaşayarak puanlar kaybeden Diyarbakırspor ligin son 2 haftasında da aynı hataların kendi aleyhine tekrarlanmasından çekiniyor.

Ofspor maçından sonra geceyi Rize’de geçirdikten sonra dün Trabzon-Ankara hattı üzerinden uçakla Diyarbakır’a dönen Yeşil-Kırmızılı takımda İzmir bölgesi hakemi Özgür Sepin’e olan tepkiler devam etti.

‘BU PENALTI NASIL VERİLMEZ?’   Dünyanın her yerinde olan penaltı kararının verilmemesine tepki gösteren 2.Başkan Mahmut Yaşa,hakemin Diyarbakırspor’un kaderiyle oynadığını iddia etti. Yaşa,”Ofspor başkanı bile penaltı olduğunu söyledi. Böyle bir penaltı nasıl verilmez. 2 puanımız resmen çalındı. Harcadığımız emeklere yazık. Kazansaydık ligde kalmak için 4 puanlık avantajımız olacaktı. Bu penaltıyı vermeyen bu liglerde maç yönetmemeli” dedi.

‘LİGDE KALMAYI HAK EDİYORUZ’   İlk kez hakemler hakkında konuşma gereği duyduğunu belirten Teknik Direktör Levent Numanoğlu ise hem hakemden hem de kaçan gollerden dert yandı. Numanoğlu,”Bu penaltıyı neden vermedi anlayamadım. Acaba o anda neler düşündü,neyi hesap etti o da ayrı bir konu. Bir de kaçırdığımız goller var. İlk yarıda rakibe pozisyonlar verdik ama ikinci yarıda akıl almaz goller kaçırdık. Bunları atmamız lazım. Her şeye rağmen 1 puan da kötü değil. Ligde kalmayı hak ediyoruz. Pendikspor maçını kazanmak zorundayız. Ligde kalacağız, buna inancımız sonsuzdur.” diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz