Elaldı, Amedspor Kulübü Başkanlığına adaylığını açıkladı 

Daha önce aday olmayacağını duyuran Amedspor Başkanı Aziz Elaldı yeni bir açıklamayla, 4 Haziran'da yapılacak kongrede aday olacağını duyurdu.

Elaldı, Amedspor Kulübü Başkanlığına adaylığını açıkladı 

Daha önce yaptığı açıklama ile 4 Haziran'da yapılacak Amedspor kongresinde aday olmayacağını duyuran Amedspor Başkanı Aziz Elaldı yeni bir açıklamayla adaylığını duyurdu. Yüksek İstişare Kurulu ile yaptığı görüşmeler sonrasında aday olmaya karar verdiğini belirten Elaldı açıklamasında şunları söyledi:
"24.05.2024 tarihinde sosyal medya hesabımdan yaptığım açıklama ile 04.06.2024 tarihlerinde yapılacak olan Amedspor Kongresi’nde yeniden başkan adayı olmayacağımı kamuoyuna duyurmuştum.  
Bu sezon; futbolcularımızın, teknik heyetimizin, yöneticilerimizin, taraftarlarımızın ve tabii ki kentimizin sivil toplum, iş ve meslek örgütlerinin gösterdiği çaba ve dayanışma sayesinde önemli bir başarı elde ettik.
Dayanışmanın ve başarılarının devamı için Amedspor’un kongre sürecinden güçlü bir şekilde çıkması hepimizin temel ve öncelikli hedefidir.
Amedspor, ülke içinde ve dışında çok sayıda taraftara sahip geniş bir camiadır. Bu camianın en önemli bileşeni; bünyesinde kentimizin sivil toplum, iş ve meslek örgütü temsilcileri ile Amedspor’un önceki dönem başkan ve yöneticilerinin yer aldığı Yüksek İstişare Kurulu’dur. Kurulun kapsayıcı yapısıyla yıllardır kongre süreçlerini üstleniyor ve yürütüyor olması başarının, önemli motivasyon kaynaklarındandır.

YENİDEN ADAY OLDU
Amedspor kongresinin demokratik bir ortamda geçmesi ve başkan adayı olmak isteyenlerin adaylık konusunda rahat hareket edebilmesi için daha önce aday olmama şeklinde karar almış isem de Yüksek İstişare Kurulu’muzla yaptığımız görüşmeler neticesinde; aday olmama yönündeki kararımı geri almış olup, 4 Haziran’da yapılacak Amedspor Kongre’sinde başkan adayı olacağımı siz değerli Amedspor camiasıyla paylaşıyorum.
Daha önce Yapmış olduğum açıklamamdan dolayı üzmüş olduğum tüm halkımızdan ve spor sevenlerden özür diliyorum.”

HABER MERKEZİ

Kaynak: Diyarbakır Söz