En önemli hafta

Diyarbakırspor, Ofspor maçını kalan mücadeleler içinde en önemli sınav olarak

En önemli hafta
görüyor. Trabzon’a taraftar götürülmeyecek ancak kent yöneticileri ve siyasiler davet edilecek.

PRİMLER HAFTA İÇİNDE ÖDENECEK Diyarbakırspor,Tokatspor’un bay olduğu haftayı 3 puanla kapatarak ligde kalma şansını yüzde 90’a çıkarmak istiyor. Ligin başarılı ekiplerinden Ofspor’la deplasmanda karşılaşacak olan Diyarbakırspor, hazırlıklarını galibiyet hedefiyle sürdürürken,sakat ve cezalı olmaması teknik heyetin galibiyete olan inancını artırıyor.

Yönetimin Konya Torku Şeker galibiyeti primlerini bu hafta ödeyeceği, kamuoyunun beklediği futbolculara verilen para cezalarının affını da önümüzdeki günlerde ele alınacağı kaydedildi.

TARAFTAR GÖTÜRÜLMÜYOR Pazar günü oynanacak maçı kalan maçlar içinde en önemli 90 dakika olarak gören Diyarbakırspor’un Ofspor maçına taraftar götürmeyeceği, sadece tribün liderlerinin gideceği kaydedildi.

Yönetimin bu önemli 90 dakikada takıma daha fazla motivasyon sağlanması için kent yöneticilerini ve milletvekillerini Trabzon’a davet edeceği de kaydedildi.

  DİYAR, KART KONUSUNDA AVANTAJLI Bu arada ligde kalma yolunda kritik maçlar oynayan Diyarbakırspor’da son 3 hafta öncesinde 3 sarı kartlı Bilal dışında ceza sınırında oyuncu yok.

Diyarbakırspor’un ligde kalma yolundaki rakibi Tokatspor’da ise kart cezalıları Halil,Volkan Aygar ve Serkan, Konya Torku Şekerspor maçında forma giyemezken,Şahin,Zafer Demir,Bülent,Ekrem ve Caner gibi isimler de 3’er sarı kartla ceza sınırında yer alıyor.

Kaynak: Diyarbakır Söz