Filenin Sultanları'nda Tuğba Şenoğlu kadrodan çıkartıldı!

2024 Paris Olimpiyatları'nda mücadele edecek olan A Milli Kadın Voleybol Takımımız'da, Tuğba Şenoğlu kadrodan çıkartıldı ve yerine İlkin Aydın dahil edildi. Bu karar sonrası dikkat çeken bir açıklama geldi. Ayrıntılar haberde...

Filenin Sultanları'nda Tuğba Şenoğlu kadrodan çıkartıldı!

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımız'ın Paris'teki ilk olimpiyat maçına sayılı günler kala kadroda önemli bir değişiklik yaşandı.

KADRODA DEĞİŞİKLİK

Filenin Sultanları'nın ilk açıklanan Olimpiyat Oyunları kadrosunda yer alan Tuğba Şenoğlu, kadrodan çıkartıldı. Filenin Sultanları’nın 2024 Paris Olimpiyatları için açıklanan 12+1 kişilik kadrosuna Tuğba Şenoğlu’nun yerine İlkin Aydın dahil edildi.

Beyza Arıcı ise kadroda +1 olarak yer almaya devam ediyor.

KARAR SONRASI AÇIKLAMA GELDİ

Fanatik'te yer alan habere göre Tuğba Şenoğlu İvegin'in menajerlik şirketi milli voleybolcunun kadrodan çıkarılmasının ardından yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekti.

'OLİMPİYATLAR SONRASINI BEKLEYELİM'

Bakara suresi 216. ayeti paylaşan şirket "Sizin için şer görünende hâyır, hâyır görünende şer vardır. Siz bilmezsiniz Allah bilir." sözlerinin ardından bir de şu açıklamayı yaptı: "Olimpiyatlar sonrasını bekleyelim, şimdilik bu kadar. Desteğiniz için teşekkür ederiz."

İTALYA, HOLLANDA VE DOMİNİK İLE AYNI GRUPTAYIZ

Paris Olimpiyat Oyunları’nda C Grubu’nda yer alan Filenin Sultanları grup aşamasında İtalya, Hollanda ve Dominik Cumhuriyeti ile mücadele edecek.

İŞTE PROGRAM

Grup aşamasında üç maç oynayacak olan Filenin Sultanları’nın maç programı şu şekilde:

29 TEMMUZ

10.00 Türkiye-Hollanda

1 AĞUSTOS

10.00 Türkiye-Dominik Cumhuriyeti

4 AĞUSTOS

10.00 Türkiye-İtalya

Kaynak: AJANSLAR