Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası Ali Koç: "Dayak yiyeceksin!"

Süper Lig'in 37. haftasında uzun süre 10 kişi mücadele ettiği maçta Galatasaray'ı 1-0 yenen Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, sürpriz bir şekilde Rams Park'a geldi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, oyuncular ve teknik ekibi tebrik ederken takımı sahaya tekrar çıkartarak galibiyeti birlikte kutladı. Bu anlarda Galatasaraylı yöneticilerle Fenerbahçeli yöneticiler arasında tartışma yaşanırken olaylar kavgaya dönüştü.

Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sonrası Ali Koç: 

Fenerbahçe’nin 1-0 kazandığı kritik derbinin ardından olaylar yaşandı. Saha içindeki kavgada Başkan Ali Koç ve statta bulunan Fenerbahçeli yöneticilerin tamamı zeminde bulunurken, Galatasaray Genel Sekreteri Eray Yazgan, stat müdürü ve yetkililer ile Başkan Dursun Özbek’in şoförünün darbe aldığı görüldü.

DEVRE ARASI TELEFONLA ARADI
Sarı-lacivertli kulübün Başkanı Ali Koç, devre arasında takımı arayarak yaptığı motivasyon konuşmasında, "Bugün kazansanız da kazanmasanız da her birinizle gurur duyuyorum. Siz harika oyunculardan, harika karakterlerden oluşan mükemmel bir takımsınız. 10 kişi olsanız da sahaya koyduğunuz ruhla bu maçı alacaksınız. Haydi beyler! Ailemiz için, Fenerbahçe için. Alın bu maçı. Kimin hak ettiğini herkese gösterin. Hak eden sizsiniz." ifadelerini kullandı.

Devre arasında Ali Koç'un yaptığı bu konuşma, Fenerbahçeli futbolcuları daha da motive ederken Galatasaray galibiyetinin ardından büyük sevinç yaşadı. Taraftarına giden sarı-lacivertli takıma tribünlerden yabancı madde atılırken, polis güvenlik tedbirlerini kalkanlarla birlikte engelledi.


ALİ KOÇ RAMS PARK'A GELDİ
Fenerbahçe Başkan Ali Koç, Galatasaray maçının bitiş düdüğü sonrası Rams Park'a gelerek soyunma odasında oyuncular ve teknik heyeti tebrik etti.

RAMS PARK ÇİMLERİNDE KUTLAMA
Galatasaraylı taraftarlar stadı terk etmişken, güvenlik nedeniyle bir süre daha tutulan deplasman takımı taraftarları stattaydı. Fenerbahçe takımı soyunma odasından sonra tekrar sahaya çıkarak galibiyeti taraftarı ile kutladı.


STAT MÜDÜRÜ DARP EDİLDİ
Bu esnada Fenerbahçe takımı ve yöneticilerinin tekrar sahaya çıkmaları Galatasaraylı görevliler tarafından engellenmeye çalışılsa da sarı-lacivertliler sahaya girdi ve Fenerbahçe Bayrağı açtı. Futbolculardan İrfan Can Eğribayat ve Mert Hakan Yandaş sahanın ortasında ellerindeki Fenerbahçe Bayrağı’nı havaya kaldırırken, o esnada yan taraflarında arbede yaşandı. Fenerbahçeli futbolcularından elindeki bayrağa müdahale etmek isteyen Galatasaray Stat Müdürü Ali Çelikkıran darp edildi.

ÖZBEK'İN ŞOFÖRÜ DE DARBE ALDI
Başkan Ali Koç’un da yer aldığı sahada uzun süre kavga yaşandı. Saha içindeki kavgada Başkan Ali Koç ve statta bulunan Fenerbahçeli yöneticilerin tamamı zeminde bulunurken, Galatasaray genel sekreteri Eray Yazgan, stat müdürü ve yetkililer ile Başkan Dursun Özbek’in şoförünün darbe aldığı görüldü.


HAYDİ BİTTİ İŞİMİZ
Olayların yatışmasının ardından yeniden içeriye giren Fenerbahçe Başkanı Ali Koç bu sırada, "Haydi bitti işimiz, gidebiliriz." ifadelerini kullandı.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan'a gerginlik sırasında "Buradan çıkmazsan dayak yiyeceksin" ifadesini kullandı.
Başkan Ali Koç, olaylar sırasında Fenerbahçeli Yönetici Selahattin Baki'ye "Sus artık" şeklinde sert bir tepki gösterdi.

KORİDOR KARIŞTI
Fenerbahçe
takımı, Rams Park'tan ayrılırken ortalık bir kez daha karıştı. 
Fenerbahçeli yöneticiler ve Galatasaraylı yöneticiler arasında sinirler gerilirken araya güvenlik güçlerinin girdiği görüldü.
Erden Timur da kameralara yansırken olayları yatıştırmaya çalıştığı görüldü.

Kaynak: Diyarbakır Söz